fbpx

Što zaista misle ljudi koji mole protiv pobačaja ispred bolnica?

Provjereno…

Emisija Provjereno istražilo je stavove građana i kad misle da su kamere ugašene

protiv pobačajaNova epizoda emisije ‘Provjereno‘ u četvrtak u 22 sata i 30 minuta između ostalog postavlja i pitanje, je li došao konačan kraj sisačke rafinerije. Dok političari obećavaju opstanak rafinerije, MOL po noći odvozi naftu. Priču je istražila novinarka Barbara Golja.
Ekipa ‘Provjerenog’ je bila s ljudima koji ispred bolnica mole protiv pobačaja. Otkud im informacije kada i koja žena dolazi te kakvi su njihovi stavovi u trenutku kada misle da su kamere ugašene, gledatelji će moći provjeriti u prilogu Ivana Čorkala, koji donosi snimke razgovora za koji su mislili da se ne snima.
Oni su posve sami u našoj zemlji, njih 19. Potresne priče djece izbjeglica koja su u Hrvatskoj bez ikog, donosi novinar „Provjerenog“, Mato Barišić
‘Provjereno’ je potražilo djevojčicu o kojoj je redakciji u suzama pisala teta iz igraonice. Malena se nije mogla izuti jer nije imala čarapice, a vani je skoro snijeg. Djetinjstvo kakvo niti jedno dijete ne bi smjelo proživljavati, prikazat će u prilogu Maja Medaković.
Ne propustite „Provjereno“ ovog četvrtka navečer u 22:30 i priče koje moraju biti ispričane.

Foto: Press