fbpx

Robert Sever predstavio kolekciju pod imenom Venus

Za nas je svaki detalj jednako bitan kao i cjelina, kaže Robert Sever

– Kod stvaranja i proizvodnje prije svega razmišljamo kako bi ispunili potrebe žena, naravno s nekom zanimljivom estetskom pričom koja nam služi kao light motiv pri stvaranju kolekcije. Fokus je kao i uvijek na vrlo nosivim komadima garderobe, koji su lako primjenjivi za dnevne situacije, pritom razmišljajući o tome kako svaka žena želi biti praktična i funkcionalna u dnevnim situacijama – rekao je Robert Sever.

Sever

U novoj kolekciji pod imenom VENUS poznati hrvatski brand donosi nastavak proljetne priče koji se ove sezone proteže na čak tri etape. I ovu pret-a-porter kolekciju čini četrdesetak odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek kompletirane nakitom i modnim detaljima u total look. Kroz vizuale nove kolekcije brand nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju.

Sever

– Ovog puta u fokusu su bili nježniji pastelni tonovi koji su prevladali gornjim odjevnim predmetnima, iznimno nadglasavajući ženstvenost i eleganciju kao našu vječnu inspiraciju. Košulje smo vrlo detaljno elaborirali s detaljima poput volana, čipkanih vrpci, presvučenih gumbi- pridajući pažnju svakom detalju. Za nas je svaki detalj jednako bitan kao i cjelina – kaže Robert Sever.

Sever

Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena u najboljoj maniri tradicionalne izrade te je prijedlog za toplije proljetne dane koje su pred nama– prije svega od svakodnevne odjeće za posao i dnevne potrebe naših klijentica. Novitet koji smo pripremili za ovu kolekciju je selekcija odjeće za muškarce, koji su vrlo lako primjenjivi i u ženskoj garderobi.

– U našim kolekcijama uvijek se bavimo i primjenom trapera na velik broj odjevnih komada, pa smo za proljeće pripremili opcije dnevnih ogrtača, hlača, suknji kao i dnevnih haljina upravo u tom materijalu. Da bi postigli industrijski izgled konačnog proizvoda, traper je finiširan posebnom stonewash tehnikom. Uz traper ove sezone styling smo upotpunili s casual elementima iz naše StreetStyle linije “SEVER” pa tako u ponudu donosimo i ugodne majice s kapuljačama, trenirke kao i oversized dukseve kako bi još više naglasili opuštenost ove kolekcije. Selekciju nakita uvijek radimo unutar branda jer volimo imati total look iz naše proizvodnje. Ovaj put je naš dizajner nakita Slobodan Velicki napravio naušnice i naše poznate krune od staklenih kristala – zaključuje Sever.

Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu Vlaška 78

Foto: Press Robert Sever