fbpx

Savršene vjenčanice: TOP 5 savjeta!

Uspješan odabir…

ALDUK predstavlja lookbook svoje linije vjenčanica za 2016.godinu uz savjete za uspješan odabir savršene vjenčanice

vjenčaniceNakon predstavljene bridal kampanje u režiji dvojca Decker&Kutić, modni dizajner Ivan Alduk donosi aktualni lookbook vjenčanica za 2016.godinu kojeg potpisuje mladi i talentirani fotograf Ino Zeljak. Pred objektivom je svježe modno lice iz Talia models agencije – Lara Spajić. Proces odabira vjenčanice počinje mjesecima prije samog datuma velikog dana. Uz sve ostale elemente koji vjenčanje čine nezaboravnim i prekrasnim, budućim mladenkama je potraga za vjenčanicom snova jedan od najvećih i najbitnijih. Kako bi potraga za vjenčanicom bila što ugodnija i uspješnija, dizajner Ivan Alduk uz predstavljanje novog lookbooka donosi i pet korisnih savjeta koje bi trebala znati svaka buduća mladenka;

1. Informirajte se – pošaljite mail ili poruku na Facebook page dizajnerima i raspitajte se za cijene i rokove izrade. Mnoge mladenke od dizajnera očekuju napuhane cijene, a najčešće su pristupačnije nego što očekujete.
2. U proces potrage vjenčanice krenite najranije šest mjeseci prije datuma samog vjenčanja. To je sasvim dovoljno da isprobate različite modele, pronađete savršenu i da se ona na vrijeme izradi za vas.
3. Kad krenete s isprobavanjem vjenčanica, u potragu povedite jednu do dvije najbliže osobe. Razmišljajte da oni koje vodite u svojoj pratnji trebaju olakšati proces odabira i biti u mogućnosti staviti vas i vaš modni ukus na prvo mjesto.
4. U samom showroomu, nemojte si dati nemogući zadatak da morate probati apsolutno sve modele vjenčanica. To će također unijeti samo zbunjenost i otežati proces odabira. Iznesite svoje želje, isprobajte ono što ste zamislile, ali i nešto što vam dizajner toplo preporuči na licu mjesta. Možda je baš ta, koju niste ni pogledale, vaša buduća vjenčanica.
5. Ne zamarajte se trendovima – vjenčana haljina u kojoj ćete se osjećati ugodno, nesputano i lijepo, a kasnije i odlično izgledati na fotografijama pravi je odabir. Krute podstave, kolutove, sjajne tkanine koje šire te nisko rezane korzete s kičastim, plastičnim kristalićima zaobiđite u širokom luku.

Foto: Press