fbpx

Suzana Mančić: U Zagrebu pamtim divne ljubavi, bila je to neobuzdana mladost

Ekskluzivno…

Jao, u Zagrebu je bilo nekoliko ljubavi. Baš sam danas s Bebekom pričala da smo imali neobuzdanu mladost. Nije bilo toliko svjedoka naših avantura. Nije bilo mobitela, društvenih mreža. Bili smo slobodni, prisjetila se Suzana ekskluzivno za portal Scena.hr

Suzana Mančić kaže da jako voli Zagreb.
Suzana Mančić– Meni je jako drago da Zagreb pamti loto djevojku. I uvijek se razveselim kad dođem ovdje i vidim nasmijana lica. Hodate ulicom, a ljudi vam dijele osmijehe. To je jako dobro – rekla je ekskluzivno Suzana Mančić za portal Scena.hr. Najpoznatija jugoslavenska loto djevojka u ponedjeljak je bila na koncertu Nede Ukraden u KD Vatroslav Lisinski. Suzana kaže da često dolazi u Zagreb.
– Jednom na godinu sigurno dođem u Zagreb kao gost u neku televizijsku emisiju. A sad sam došla sa svojom ekipom. Imam televizijsku emisiju ‘Suzanin izbor‘. Napravila sam s Croatia Recordsom dogovor da sa zvijezdama iz Hrvatske u njihovom studiju napravimo razgovore za ‘Suzanin izbor’. I to je izgledalo fantastično. I puno mi je srce. Vidjela sam nakon dugo vremena Željka Bebeka i Vannu. Tako da će to biti lijepi ‘Suzanin izbor’ – ispričala je. Suzana se osvrnula na impresivnu glazbenu karijeru Nede Ukraden te se prisjetila svojih uspomena iz KD Vatroslav Lisinski.
Suzana Mančić– Neda je uvijek moj izbor. Neda zrači energijom, Neda je ostvarila svoju ambiciju, Neda je netko tko ide za svojim ciljem. I mislim da se mnoge žene trebaju ugledati na Nedu. I 50 godina opstati u ovom poslu. Ja se Nedi stvarno duboko klanjam. I zato sam došla iz Beograda da snimim Nedu Ukraden u Lisinskom. A Lisinski mi je posebno u srcu. Ponosim se time što sam i ja pjevala u Lisinskom u vrijeme dok sam aktivno pjevala – otkrila je Suzana. Bivša loto djevojka prisjetila se mladenačkih ljubavi u Zagrebu.
– Jao, u Zagrebu je bilo nekoliko ljubavi. Divnih, predivnih. Nažalost, više ih neće biti. Bilo je to vrijeme naše mladosti. Znate, baš sam danas s Bebekom pričala kako smo imali neobuzdanu mladost. Jednostavno je vrijeme bilo takvo. Nije bilo toliko svjedoka naših avantura. Nije bilo mobitela, društvenih mreža. Bili smo slobodni. Danas, iako težimo da tehnološki idemo naprijed, izgubili smo dosta svoje slobode – zaključila je Suzana za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr