fbpx

The Voice Hrvatska – mentori Massimo, Gobac, Vanna i Dečak

Na HRT…

Mentori nove sezone bit će Massimo Savić, Davor Gobac, Ivana Vrdoljak Vanna i Ivan Dečak

Massimo SavićHrvatska radiotelevizija danas je najavila početak emitiranja treće sezone glazbenog talent showa “The Voice Hrvatska” za 7. prosinca, a mentori nove sezone bit će Massimo Savić, Davor Gobac, Ivana Vrdoljak Vanna i Ivan Dečak.
Kako je istaknuto na predstavljanju, za treću se sezonu najpopularnijeg glazbenog showa prijavilo više od dvije tisuće kandidata, a samo njih 79 ih je nakon dva kruga predizbora dobilo poziv za sudjelovanjem na snimanju.
The VoiceGlavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić najavio je kako je pred javnim servisom veliki posao u produkciji showa.
– Koristim ovu priliku kako bih zahvalio svim suradnicima koji su angažirani na ovom projektu jer svi oni ulažu veliki napor kako bi The Voice zasjao u pravom svjetlu. Bitno je naglasiti kako je HRT najbolji kada su pred njim veliki projekti, i to ćemo dokazati i ovaj put – rekao je Glavni ravnatelj.
Urednik HRT-ovog programskog odjela Zabava Mario Sedmak naglasio je:
Bruno Kovačević– Nova sezona će se donekle razlikovati u odnosu na drugu sezonu The Voicea, bit će intrigantniji, zanimljiviji. Čestitam cijeloj ekipi na njihovoj angažiranosti i motiviranosti i vjerujem kako ćemo uspjeti s najjačim formatom u svijetu, The Voice – rekao je Sedmak.
Glavni urednik programa HTV 1, HTV 2, HTV 3, HTV 4 i Međunarodnog programskog kanala Bruno Kovačević istaknuo je kako je ljeto na HRT-u bilo odlično u smislu gledanosti, te kako vjeruje u dobru gledanosti i na jesen te i početkom 2020. godine.
– Kao što znate, ovo je samo jedan show koji se dugo priprema i dugo snima, a zadaća HRT-a kao javnog servisa je velika i ide i u drugim pravcima. Paralelno s ovim showom mi se, naime, pripremamo i za predstojeće predsjedanje Hrvatske Vijećem Europske Unije, Rijeke kao Europske prijestolnice kulture kao i Olimpijskim igrama u Tokiju. Prije ovog showa u prosincu, već ovog petka iz zabavnog programa na Prvom kreće “5.com s Danielom” te od utorka kulinarski show “Kuhan i pečen” na Drugom – naglasio je.
Potom su otkriveni i mentori treće sezone showa – Massimo Savić, Davor Gobac, Ivana Vrdoljak Vanna i Ivan Dečak, koji su svojim duhovitim obraćanjima u kratkom razgovoru s voditeljem Ivanom Vukušićem pokazali da će nova sezona očito biti i vrlo zabavna i vrlo kvalitetna. A uz Ivana Vukušića show će voditi i Iva Šulentić, koja se na pressicu javila videolinkom iz Dubrovnika.

Foto: Press