fbpx

Ivana Ergić: Izrada lampi bio je hobi, a sad se pretvara u biznis!

Ivana-Ergic_nasl

– Prošlo je točno godinu dana otkako smo moja prijateljica Petra Crljenak i ja napravile našu prvu lampicu. To je bio rođendanski dar za našu prijateljicu Sašu. Ideja je bila napraviti lampu sa zajedničkim slikama iz djetinjstva. Saša je bila jako   sretna. Dar se svidio našim prijateljima te nas sad često mole da napravimo i njima. I tako se cijela priča razvija i pretvara u biznis. Ali polako, ja ga još uvijek smatram hobijem – ispričala je za Scenu Ivana Ergić. Manekenka u slobodno vrijeme izrađuje noćne lampe, a njezin rad svi hvale. Lampe proizvodi u svom stanu, a ponekad joj u izradi pomogne i dečko.

Ivana Ergic_9– Nekad lampu radim zajedno s prijateljicom, a nekad svaka radi svoju. Često mi zna pomoći u izradi i dečko. Za vrijeme izrade u stanu vlada potpuni kaos, papira i šljokica ima na sve strane. Stan izgleda kao mala vesela manufaktura – ispričala nam je Ivana. A koji su njezini planovi.
– Nisam tip koji ima bilo kakve planove u daljoj budućnosti. Možda bih si trebala postaviti neke ciljeve prema kojim bih težila. Trenutno sam zadovoljna situacijom. Kroz par mjeseci planiram specijalizirati, možda naći posao u struci kako bih stekla radno iskustvo – objasnila je apsolventica na veleučilištu VERN. Ivana još ne razmišlja o braku i majčinstvu.
– Nekako nemam to u planu, možda za par godina. Teško mi se odreći svoje slobode. Majčinstvo je jedna velika odluka u životu i najveća odgovornost. Želim biti apsolutno spremna kada to odlučim. No čini mi se da za to još nije vrijeme – kazala je. Manekenka nam je ipak otkrila kako bi željela da izgleda njezino vjenčanje.
– Zamišljam to dosta bajkovito, zamišljam dvorac i prekrasnu veliku haljinu. Voljela bih da taj dan sa mnom budu moji roditelji, svi moji prijatelji, da smo skupa i da se odlično provedemo – priča Ivana kojoj je još uvijek manekenstvo velika ljubav. Još uvijek nosi modne revije, ali puno manje jer kaže kako više nema toliko posla kao ranije. Prisjetila se svojih početaka na modnim pistama.
– U vrijeme kad sam prvi put stala na modne piste, moda me i nije toliko zanimala. Bila sam mlada srednjoškolka kojoj se svijet promijenio preko noći. S vremenom sam počela cijeniti, voljeti i poštovati modu. Danas uživam u njoj – ističe Ivana. A što bi još Ivana željela napraviti u budućnosti.
– Puno je stvari koje bih htjela napraviti. Htjela bih zaraditi svoj prvi milijun, hahaha. Pa ga nakon toga podijeliti prijateljima i onima kojima je potreban. Htjela bih dati krv, to još nikad nisam, a imam baš veliku želju. Voljela bih otputovati u New York i živjeti tamo neko vrijeme, to mi je san! Općenito bih htjela puno putovati – objasnila nam je manekenka.

U fotogaleriji pogledajte manekenkine lampe:

[nggallery id=81]