Zlatko Hasanbegović izbačen iz HDZ-a
Piše: redakcija On 8 svi., 2017 At 03:12 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Priopćenje…

Utvrđeno je da se dosadašnji član Predsjedništva HDZ-a Zlatko Hasanbegović kandidirao na drugom mjestu liste grupe birača, čija je nositeljica Bruna Esih. Time mu je, u skladu s člankom 13. stavak 1. podstavak d) Statuta HDZ-a, prestalo članstvo u HDZ-u, kažu u HDZ-u

Zlatko HasanbegovićHrvatska demokratska zajednica objavila je kako Zlatko Hasanbegović više nije član stranke. Priopćenje donosimo u cijelosti:
– Obavijest o prestanku članstva u Hrvatskoj demokratskoj zajednici dr. sc. Zlatku Hasanbegoviću, dosadašnjem članu Predsjedništva stranke. Uvidom u objavljenu Pravovaljanu kandidacijsku listu za izbor članova Gradske skupštine Grada Zagreba, utvrđeno je da se dosadašnji član Predsjedništva HDZ-a dr. sc. Zlatko Hasanbegović kandidirao na drugom mjestu liste grupe birača, čija je nositeljica Bruna Esih. Time mu je, u skladu s člankom 13. stavak 1. podstavak d) Statuta HDZ-a, prestalo članstvo u HDZ-u. Statut jasno propisuje da članstvo u HDZ-u prestaje kandidiranjem na izborima bez suglasnosti stranke. Obavijest o prestanku članstva danas je upućena i bivšem članu Zlatku Hasanbegoviću – stoji u priopćenju HDZ-a na njihovim web stranicama.

Foto: Press – Vlada RH

comment closed