fbpx

Hrvatski reprezentativci u kampanji Moja tribina!

Video…

Hrvatski reprezentativci priključili su se kampanji ‘Moja tribina‘, kampanji Hrvatskog nogometnog saveza protiv rasizma, diskriminacije i nasilja na nogometnim tribinama. Cilj kampanje #mojatribina je doprinijeti borbi protiv svih oblika protupravnog ponašanja na nogometnim stadionima, od rasizma preko drugih oblika diskriminacije do navijačkog nasilja.
Nakon igrača i trenera svih hrvatskih prvoligaša, kampanji su se priključili i hrvatski reprezentativci. Predvođeni kapetanom Darijom Srnom, Vatreni su poslali jasne poruke kakve tribine priželjkuju – tribine bez nasilja, uništavanja, rasizma, ksenofobije i drugih oblika diskriminacije. Tribine na kojima se pjeva i na kojima se bodri 90 minuta, na kojima se poštuju protivnici, službene osobe i drugi navijači.
Pozitivna i zdrava atmosfera na tribinama je sigurno zajednička želja svih sudionika hrvatskog nogometa – od klubova i Saveza preko igrača i trenera do medija, gledatelja, navijača i cijele javnosti.
Zbog toga Vas i hrvatski reprezentativci pozivaju da se diskriminaciji suprotstavimo zajedno, kao što zajedno slavimo pobjede, pjevamo himnu i dajemo maksimum za Hrvatsku. Kao što u videu kaže Mario Mandžukić – ‘Najjači smo kada smo zajedno!’.
Pozivamo Vas da se i sami priključite kampanji #mojatribina na način koji smatrate prigodnim – dijeljenjem videa, podrškom kampanji na društvenim mrežama ili najvažnije – kreiranjem upravo ovakve atmosfere na tribinama kakvu zazivaju hrvatski reprezentativci. Da svatko tko dođe na nogometnu utakmicu može s ponosom reći – ovo je ‘Moja tribina‘.