Novogodišnja noć zgodnih vaterpolista!

U 2014.godini…

noćGroznica Novogodišnje noći, nova očekivanja, želje i odluke su pred nama. Hrvatski vaterpolo reprezentativci u ovoj su godini postigli brojne sportske uspjehe, između ostalog osvojili su zlato na Mediteranskim igrama i broncu na FINA Svjetskom prvenstvu. Na osobnom planu, neki od njih su  uplovili i u bračnu luku, neki su postali očevi, a mnogi su ostvarili želje poput npr. posjeta omiljenim destinacijama u svijetu. Od nove 2014. godine imaju brojna očekivanja i želje. Najluđu noć u Maro Jokovicgodini pojedini će provesti u krugu obitelji, dok će drugi novu godinu dočekati u veseloj atmosferi na nekom od dočeka.
– Godina na izmaku za mene je bila vrlo uspješna. S reprezentacijom to su osvojene medalje, a s klubom naslov prvaka Hrvatske. U Novogodišnjoj noći najvažnije je da smo svi dobro raspoloženi i veseli. Novu ću dočekati na Stradunu uz djevojku i prijatelje, a sigurno ćemo se dobro naplesati uz grupu Colonia i bogat glazbeni program koji nas očekuje – rekao je reprezentativac Maro Joković.
Prije nekoliko dana reprezentacija se priključila humanitarnoj akciji Udruge ‘Ljubav na djelu‘ na Kineziološkom fakultetu, kada je kapetan Josip Pavić djecu darivao vaterpolo kapicama, ali i vježbao s mališanima.
– Novogodišnja noć u našem će se domu čekati u obiteljskom okruženju. Uz Josip Pavicbrojne gastro delicije koje priprema supruga Nera, bit će tu i nezaobilazni šampanjac i pokoja prskalica, uz napomenu – ako ostanemo budni do ponoći. U Novoj želim nove reprezentativne i klupske uspjehe te prije svega zdravlje – rekao je Josip.
Nova 2014. godina pred vaterpoliste stavlja nove sportske izazove poput nastavka FINA Svjetske lige, ali i Europsko prvensvo te FINA Svjetski Kup. Na osobnom planu tu je njegovanje obiteljskog života, dok oni slobodni imaju želju za upoznavanjem djevojke s kojom će kročiti u daljnji život.
– Novu godinu ću dočekati u društvu supruge i sina te nekolicine prijatelja. Kako nam je dijete još maleno, tulum će biti kod nas, a pripremamo pravi gastro i zabavni show. Novogodišnjih odluka nemam, o svemu odlučuje supruga – u šali otkriva Anđelo Šetka i dodaje.
Andjelo Setka– Najveće postignuće u 2013. je sigurno rođenje mog sina, a na poslovnom planu bi to bila brončana medalja na Svjetskom prvenstvu u Barceloni. Želje za 2014. je puno zdravlja, sreće i ljubavi svima – zaključuje Anđelo.
Sljedeća utakmica hrvatskih reprezentativaca FINA Svjetske lige na rasporedu je 14. siječnja 2014. u Šibeniku. Hrvatski reprezentativci dočekuju aktualne svjetske prvake iz Barcelone Mađare, a ovaj će ogled odlučiti o sudbini naše momčadi te njihovom plasmanu u daljni tijek natjecanja.
Hrvatska vaterpolska reprezentacija svima želi sretnu i uspješnu 2014. godinu!

Foto: Press Scena.hr