fbpx

Zoran Mamić: Pobijedili smo zasluženo, slijedi srijeda, Kup i Hajduk

Maksimir…

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan s igrom i pobjedom Modrih protiv Osijeka

Dinamo, Zoran Mamić– Čestitke momčadi koja je nakon 20-ak uvodnih minuta odigrala jako dobru utakmicu. Bilo je teško vrijeme, dosta je brzo zatoplilo i trebalo nam je neko vrijeme da dođemo na ‘radnu temperaturu’, a kad smo to uspjeli onda smo bili dobri. Pobjeda je apsolutno zaslužena i već se okrećemo prema Kupu, srijedi i – Hajduku – rekao je Zoran Mamić nakon utakmice pa posebno pohvalio jednog igrača.
Dinamo je jučer u utakmici 29. kola Prve HNL na Maksimiru pred 2238 gledatelja svladalo Osijek rezultatom 3:0. Pogotke za domaćina postiglu su Taravel, Henriquez i Junior Fernandes.
– Puno igrača je danas bilo na visokom nivou, a moram reći da je meni Machado kao srednji vezni odigrao zaista odličnu utakmicu – kaže trener pa analiza početnih 20-ak minuta u kojima su gosti agresivnom igrom dobro parirali Modrima:
Dinamo, Zoran Mamić– Mi, nažalost, gubitkom agresivnih igrača nemamo profil koji može odgovoriti na agresivnu igru protivnika. Pokušavamo zato situacije riješiti na drugu način i to je dobro funkcioniralo nakon početnih 20-ak minuta.
Među strijelce se danas upisao i Angelo Henriquez:
– Sigurno će mu to pomoći jer napadači žive za golove; tu su najosjetljiviji. Naravno da je to dobro za njega i cijelu momčad. Njegova volja? Tu nema baš nikakvih problema; dapače. On se u treningu ponaša na top nivou, pristup i želja su mu sjajni te čak tu želju treba malo spustiti kako bi igrao jednostavnije i onda će doći i ono u čemu je najbolji – golovi – zaključio je trener.

Foto: Press