Transformacija: Ivan Šarić kao Barry White!
Piše: redakcija On 23 lis., 2015 At 05:13 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Poslije mog nastupa ako natalitet ne poraste za dva posto, ja sam podbacio, kaže Ivan

Ivan ŠarićUz pjesme Barryja Whitea mnogi su se zaljubljivali, a hoće li Ivanu Šariću to poći za rukom, vidjet ćemo nakon njegovog ovotjednog nastupa u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘.
– Opet dvadeset tisuća godina u šminci! – rekao je Ivan Šarić znajući već što ga čeka, budući da je dva puta zbog transformacija morao na tamnjenje kože. Pogoditi baršunast i dubok glas legendarnog soul pjevača Ivanu neće biti nimalo lako, a priznaje kako ga je pomalo čak i strah.
– White je čista emocija. On je karakterističan baš zbog neke svoje dubine i vizualnosti. Strah me Barryja. Teško je te neke velike karaktere utjeloviti – priznao je Ivan. U svojoj transformaciji Ivan će izvesti jednu od njegovih najpoznatijih pjesama ‘You’re The First, The Last, My Everything’, a sam sebi je zadao zadatak:
– Moj cilj je kad budem pjevao da vizualiziram tu neku ljubav i da strgam svemir kad budem to pjevao. Poslije mog nastupa ako natalitet ne poraste za dva posto, ja sam podbacio! – zaključio je Ivan.
U goste ove nedjelje dolazi pjevačica Ivana Banfić, a kako će reagirati kada vidi Dušana Bućana kao sebe prije dvadesetak godina, ostaje nam vidjeti. Dušan Bućan izvest će njezin dance hit ‘Šumica’. Pobjednika prošle emisije, Sašu Lozara, gledat ćemo kao repera Vanilla Icea, a atmosferu u studiju podignut će pjesmom ‘Ice Ice Baby’. Renata Sabljak postat će prva vokalistica Novih fosila, Đurđica Barlović, a otpjevat će pjesmu ‘Šuti moj dječače plavi’.

Foto: Press

comment closed