Maestralnom tranformacijom Luka Bulić pobijedio i treći put
Piše: redakcija On 16 stu., 2015 At 10:23 AM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Tvoje lice zvuči poznato

Luka Bulić– Bravo, bravo, bravo! Prvo bravo za izgled, bravo za masku, bravo za tvoj izlazak, njegov gengavi izlazak, bravo za to što si bez gestikulacije velike mimike skinuo Pavarottija, za eleganciju, frazu, za legato, za dinamiku. Zaista bravo, bravo! Ovo je večeras za mene vincero! – rekla je Sandra Bagarić nakon Lukinog nastupa.
Luka Bulić odnio je treću pobjedu u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, a ovoga puta oduševio je s pjesmom ‘Nessun dorma’ Luka Bulićeminentnog talijanskog tenora Luciana Pavarottija.
– Hvala svima koji su mi dali bodove! Hvala šminki i kostimu, oni su se zbilja naradili danas na meni i trud se isplatio! – rekao je Luka nakon proglašenja te odabrao udrugu za obitelj ‘Volim život’ iz Koprivnice kojoj će biti doniran iznos od 10 tisuća kuna.
U sljedećoj emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ pobjednika Luku Bulića gledat ćemo kao Marvina Gayea, Ivana Šarića kao Nicki Minaj, Maju Šuput kao Rickyja Martina, Sašu Lozara kao Roda Stewarta, Renata Sabljak bit će Cee Lo Green, Dušan Bućan utjelovit će Cameo, Ivana Marić Gazde, a Maja Posavec grupu Svileni.

Foto: Press

comment closed