Challenge: Luka i Adrian novi pobjednici, osvojili 10 tisuća kuna
Piše: redakcija On 23 ruj., 2016 At 07:07 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Reality show…

Enter The Challenge

Enter The ChallengeTim #TimBatmanLuka Starman i Adrian Popović drugi su pobjednici prvog i jedinog radijskog reality showa u Hrvatskoj – Enter The Challenge. U 24 sata su bez novaca i mobitela, samo s osobnim dokumentima i voljom za snalaženje uspjeli doći do Nizozemske, točnije do grada Enschede. Ukupno su prešli 976 kilometara zračne i 1 230 kilometara cestovne udaljenosti. U tome ih je pratila DJ-ica Nina Slišković koja je vodila pobjednički tim i prošle godine.
U istim je uvjetima drugi #TimKikiriki, u kojem su Ognjen Bašić i Marin Tomić, predvođeni DJ-icom Aleksandrom Milinković, došao do željezničkog kolodvora kod Oberhausena i tako prešli 924 kilometara zračne i 1 240 kilometara cestovne udaljenosti. Gubitnički #TimKikiriki doma se ipak ne vraća praznih ruku već su osvojili utješnu nagradu u iznosu od 2 tisuće kuna.
show, 10 tisuca kunaBorba za glavnu nagradu, 10 tisuća kuna, bila je napeta do samog kraja, a timovi su se cijelo vrijeme kretali paralelno u istom smjeru, cijelom Slovenijom, Austrijom i kroz Njemačku. Gotovo sat vremena prije službenog kraja #TimBatman čekao je prijevoz za Düsseldorf, dok je #TimKikiriki žicao novac za karte za vlak koji bi ih odveo do Wesela.
Cijelo putovanje obilježile su sulude situacije i simpatični vozači koji su bili željni pomoći, a u susret Aleksandrinom timu ušli su i austrijski policajci na granici. Dobra duša izazova bio je slušatelj Viktor koji je pratio kretanje timova u eteru, odbacio #TimBatman do Slovenije, vratio se natrag u Hrvatsku po #TimKikiriki i tako im dao vjetar u leđa.
Pobjednike je proglasio voditelj Entera Zagreb Ivan Vukušić, koji je četiri hrabra slušatelja i otpratio na put. Ostatak redakcije Entera punih je 24 sata pratio situaciju na terenu i svaki se pomak timova objavljivao u eteru i na društvenim mrežama.

Foto: Press

comment closed