fbpx

Marijana Batinić se rasplakala u kvizu ‘Tko će ga znati’!

Marijana BatinicVeć prvi kadrovi današnje emisije neobičnog uličnog kviza ‘Tko će ga znati’, koji se prikazuje na RTL Televiziji od ponedjeljka do petka od 16.45 sati, zadržat će vas ispred ekrana i natjerati da do kraja pogledate epizodu  nabijenu emocijama koja se istovremeno odvija u Varaždinu i Šibeniku.
Gradovi domaćini RTL-ove ekipe kviza ‘Tko će ga znati!’ bili su Varaždin i Šibenik.

Ivan SaricIvan Šarić pozivao je natjecatelje vičući po ulicama Varaždina i nije mu trebalo puno vremena da dozove djevojku koja je odmah pristala na sudjelovanje u kvizu. Njoj ovo nije bio prvi put da stoji pred kamerama RTL Televizije jer je to napravila u emisiji ‘Hrvatski top model’. U šetnji ulicama, zaustavljajući slučajne prolaznike koji su davali točne ili netočne odgovore, voditelj i djevojka popričali su o aktualnim gradskim temama, problemu anoreksije, mladim ljudima.
Istovremeno u Šibeniku, Marijana Batinić prihvatila se dnevnih radnih zadataka gospođe Marije, djelatnice Gradske čistoće, kako bi ona mogla nesmetano tražiti pomoć građana u osvajanju novčane nagrade. Gospođi Mariji životna želja je osvojiti novčani dobitak upravo u ovom kvizu koji gleda svaki dan.
Je li Ivan bio dovoljno glasan da pomogne djevojci u osvajanju novčane nagrade? Kako se Marijana snašla u ulozi djelatnice Čistoće grada Šibenika i što ju je rasplakalo? Je li se gospođi Mariji ostvario životni san? Odgovore saznajte u današnjoj epizodi kviza ‘Tko će ga znati!’ od 16.45 sati na RTL Televiziji.