Od danas ponovno vijesti u 17.00 sati na Prvome programu HRT-a
Piše: redakcija On 13 lip., 2016 At 01:13 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Na malim ekranima…

Damir Smrtić, Petar Vlahov, vijesti– Vijesti u 17 sati dugo godina bile su zaštitni znak Informativnoga programa Hrvatske televizije i drago nam je što se vraćaju na male ekrane u svojemu starom, gledateljima dobro poznatome terminu – istaknula je vršiteljica dužnosti rukovoditelja Informativnoga medijskog servisa Hrvatske radiotelevizije Katarina Periša Čakarun.
Od danas će gledatelji Prvoga programa Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) nakon dugo vremena ponovno moći gledati Vijesti u 17,00 sati. Tijekom petnaest minuta gledateljima će biti ponuđen pregled svih relevantnih zbivanja koja su se dogodila tijekom dana, a posebice u razdoblju od podnevnoga Dnevnika do 17,00 sati.
Svakodnevno će od ponedjeljka do nedjelje urednici i voditelji Vijesti u 17,00 sati biti Damir Smrtić i Petar Vlahov, a emisiju će uređivati i urednički sastav trećega Dnevnika Stela Kolar Borovčak i Darko Šokota.
Damir Smrtić– Drago mi je što se na Prvi program Hrvatske televizije vraćaju Vijesti u 17,00 sati. Pratit ćemo sve dnevne događaje od podnevnoga Dnevnika, preko Vijesti u 17,00 sati, opširnije u središnjemu Dnevniku u 19,00 sati, a kao i dosad idemo korak dalje u trećemu Dnevniku – ističe urednik Damir Smrtić.
– Vijesti u 17,00 sati bit će presjek onoga što se događalo tijekom jutra i dana, a donosit će i prve analize i konkretne najave onoga što se bude događalo u večernjim satima. Petar VlahovPosljednjih mjeseci, a pogotovo ovih dana nalazimo se u aktivnome i turbulentnome političkom razdoblju u kojemu se informacije izmjenjuju iz sata u sat, pa odluku uredništva za vraćanjem u program ovih Vijesti treba pozdraviti jer će pridonijeti kvalitetnijemu izvješćivanju građana – naglašava urednik Petar Vlahov.
Osim svježih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji će potkraj emisije doznati i iscrpnu vremensku prognozu za ostatak dana te sutradan.

Foto: Krasnodar Peršun za HRT

comment closed