Tomislav i Barbara zarukama šokirali farmere
Piše: redakcija On 13 stu., 2016 At 11:12 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Barbara, TomislavDa život piše drame, a farmeri ljubavne romane, gledatelji su se imali prilike uvjeriti ove subote. Nakon pomne organizacije oko zaručničkog prstena, Tomislav je skupio hrabrost, kleknuo pred Barbaru i zaprosio ju je, a ona je pristala!
– Volim te jako i želim provesti ostatak života s tobom! I zato, molit ću te da mi kažeš iskreno, da mi se zakuneš u vječnu ljubav do kraja života – zaprosio ju je Tomislav, a Barbara je kao iz topa uzviknula ‘da’ i skočila mu u naručje. Da tako skoru prošnju nije očekivala, bilo je očigledno, no unatoč tome što se sva tresla, Barbara nije dvojila ni sekunde.
Nakon što su zaruke proslavili u intimnom okruženju uz tortu i šampanjac, Tomislav je priupitao Barbaru želi li da zaruke zadrže za sebe, ili da sretnu vijest podijele s farmerima. Barbara je odlučila reći svima, a u taj trenutak prvi je u kuću ušao Ante kojeg je vijest o zarukama jako iznenadila. Zaručnici su potom sazvali sastanak a okupljenim farmerima, Barbara je kazala:
Barbara, Tomislav– Nikad u životu u svoje odluke nisam bila sigurnija koliko sam sada i bez obzira što me svi ovdje osuđujete zbog nekih stvari što se tiče Tomislava i što mislite da neke stvari idu kontra, išle su uvijek u pravom smjeru. Potpuno sam sigurna da većina vas misli da sam Tomislavu uvijek okretala leđa. To je bio samo jedan trenutak i ono što vam moram reći jest da sam u njega jako zaljubljena i da ga volim i da smo se ja i Tomislav prije par minuta zaručili.
Uz prvotni šok i nevjericu, farmeri su im zapljeskali i čestitali.
Međutim, iako su im svi čestitali i zaželjeli sreću u planiranju vjenčanja, farmeri ipak ne gledaju blagonaklono na ove farmerske zaruke. Kristijan je komentirao kako vjeruje da je njihova odluka nagla, a to je objasnio pritiskom kojem su izloženi. Ipak, kaže ne može zamisliti da Tomislav i Barbara imaju djecu.
– Ako oni to žele i ako će Tomo biti uporan onda će valjda imati.“ zaključio je Kristijan i dodao:
– Ispočetka je Tomo rekao Barbara je naš pijun, ona nam treba i onda da se iz tog pijuna rodi ljubav, ne znam.

Foto: Press

comment closed