Treća sezona serije Vjetar u leđa
By redakcija On 23 ožu., 2019 At 10:12 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

HRT…

Treća sezona serije Vjetar u leđa u trajanju od 13 epizoda

Vjetar u leđaHrvatska radiotelevizija (HRT) od srijede, 27. ožujka na svom Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 10.20 sati počinje s prikazivanjem treće sezone serije Vjetar u leđa u trajanju od 13 epizoda.
Riječ je o kanadskoj obiteljskoj seriji o mukama obitelji Bailey u vihoru ekonomske krize tridesetih godina prošlog stoljeća snimljenoj prema romanima „Nikada troje u krevetu” Maxa Braithwaitea i „Deset izgubljenih godina” Barryja Broadfoota.
Život Baileyevih okosnica je priče o ljudima koji se snalaze na različite načine u vrijeme ekonomske krize, a radnja 3. sezone odvija se 1934. i 1935. godine. May Bailey uspjela je otvoriti rudnik, no sada se bavi niklom, a ne srebrom. Za to vrijeme njezina kći Grace nastavlja tražiti ljubav nakon što Del Sutton ode iz grada. Honeyn sin Hub polako sazrijeva i zaljubljuje se u Alice MacFarlane čiji je otac oslijepio u nesreći u rudniku. Mayin najstariji sin Bob rastaje se od supruge Toppy koja se vraća u New Bedford. Honey obolijeva od gripe i upale pluća te zbog liječenja mora napustiti grad.
Uloge: Cynthia Belliveau, Shirley Douglas, Dan lett, Jesse Collins, Robin Craig, Kathryn Long, James Carroll, Susan Bonham, Alison Hope, Reg Dregger
Seriju Vjetar u leđa je odabrala Martina Rajšek.

Foto: Press

comment closed