50 nijansi zelene do suza nasmijala mnogobrojnu publiku
By redakcija On 7 kol., 2017 At 10:18 AM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Trsatska gradina…

50 nijansiLjeto na Gradini ovog vikenda ugostilo je predstavu ‘50 nijansi zelene‘ koja je dio omnibusa kazališnih predstava pod nazivom ‘50 nijansi‘. Kombinirajući kazališne i filmske elemente, ovaj je predstava zainteresirala i zaintrigirala publiku već u prvim minutama izvedbe. Njezina intermedijalnost i dinamika odskaču od ustaljenog kazališnog pristupa, zbog čega je publika s velikim interesom pratila što će 50 nijansisljedeće snaći protagonistički duo. Naime, predstava donosi priču o dva prijatelja koja na čuvanje dobiju misteriozni kovčeg primamljivog sadržaja, koje unatoč obećanju otvore i kreću u avanturu života…
Predstava je premijerno održana u 2013. godini, prozvana ‘stonerskom komedijom’ koja daje ironiziran i inteligentan osvrt na određene segmente današnjeg društva. Posjetitelji su na Gradini uživali u osamdesetominutnoj izvedbi koja je do suza nasmijala sve prisutne.
Sljedeće što nas na Gradini očekuje je koncert Damira Kedže u subotu, 12. kolovoza s početkom u 21.00 h. Ulaznice su u prodaji u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i sustavu mojekarte.hr.

Foto: Press

comment closed