fbpx

Advent: Dočekajte Božić s lutkama!

Zagreb…

Advent u ZKL – Od 30.11. do 22. prosinca 2019.

AdventZagrebačko kazalište lutaka i ove će se godine zaogrnuti blagdanskim ruhom te uz prigodne naslove ugostiti i Djeda Božićnjaka. U središtu događanja bit će, dakako, izvedbe Dickensove Božićne priče, ali i drugih popularnih naslova kao što su Mačak u čizmama i Plesna haljina žutog maslačka.
Pozornicom će prošetati i svima dragi darivatelji: Sveti Nikola i Djed Božićnjak. Ako želite da jedan od njih u sklopu posebnoga blagdanskoga programa nakon predstave donese dar i vašem djetetu, prije predstave donesite dar u službu prodaje i promidžbe. Na daru svakako čitko napišite djetetovo ime. Na rasporedu predstava označeni su termini izvedbi nakon kojih dolazi Sveti Nikola i Djed Božićnjak.
– Prije svake predstave, pridružite nam se na lutkarsko-likovnoj radionici, na kojoj će dijete moći izraditi papirnatu lutku iz predstave.
Usto, u prosincu svako dijete uz kupljenu ulaznicu dobiva i album za sličice s fotografijama iz ZKL-ovih predstava. Sakupljajte sličice, upisujte svoje dojmove i osvojite dvije ulaznice kada popunite album, koji će vam istodobno ostati draga uspomena kao pravi mali kazališni dnevnik. Dočekajte Božić s lutkama – pozivaju iz ZKL-a na Advent.

Foto: Press