Alicia Keys: Nećemo stati dok nas ne čuju!

Ženski marš…

Alicia Keys– Bez obzira gdje ste bili danas … Poslali smo snažnu poruku! Ponosna sam na sve diljem svijeta koji su se okupili s takvim dostojanstvom i velikom snagom poslali poruku da nećemo stati dok nas ne čuju! – napisala je slavna pjevačica Alicia Keys na svom službenom društvenom profilu.
Jučer su stotine tisuća prosvjednika marširale centrom Washingtona, ulicama New Yorka, Los Angelesa, Chicaga, Bostona i drugih američkih gradova, a mnogi su nosili ‘pussyhats’, ružičaste kape s mačijim ušima, što je odgovor na Trumpovu izjavu iz 2005. godine, koja je isplivala tijekom kampanje, da žene grabi za genitalije.
Ženskom maršu protiv novog predsjednika Donalda Trumpa priključile su se i brojne poznate zvijezde: Madonna, Scarlett Johansson, Alicia Keys, Cheer te brojne druge.
– Danas su se milijuni ljudi okupili u gradovima diljem svijeta, da stoje zajedno za ljudska prava. Ovaj marš je više od jednodnevne akcije, ovo je početak pokreta za zaštitu, obranu i promicanje ljudskih prava, ovo nije sprint ovo je maraton – napisali su organizatori ženskog marša na svojim internetskim stranicama.

Foto: Alicia Keys društvena mreža