fbpx

Avatari, Snjeguljica, pas Bongo u showu Supertalent

Show…

SupertalentDeset novih, uzbudljivih i fascinantnih točaka očekuje gledatelje Nove TV i ove nedjelje u petoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent uživo. Još samo dvije emisije nas dijele od velikog finala, a tko će se pridružiti već poznatoj osmorki finalista, ostaje nam vidjeti.
Kao i prošle, i ove nedjelje vidjet ćemo sjajne plesače. Emil i Matea na audiciji su svojim nastupom podignuli žiri na noge te oduševili sve prisutne, a hoće li i ovoga puta uspjeti energijom ‘progutati’ cijeli studio, tek ćemo doznati. Sjajna plesna skupina Ritam zona, koja pleše hip hop i jazz dance pokupili su samo pozitivne kritike, a njihov nastup u polufinalu, inspiriran temom Avatara, mnogi s radošću očekuju. Juraj Roksandić na audiciji je malo zbunio žiri jer je nastup započeo kao plesač, a završio kao pjevač.
– Jesi ti nama htio pokazati kako pjevaš ili kako plešeš? – zbunjena je bila Maja, a hoće li Juraj ovoga puta samo plesati ili samo pjevati ili će pak ukomponirati i jedno i drugo, tek ćemo doznati.
Od pjevača vidjet ćemo talentiranog osmogodišnjeg Mateja Prpića, poznatijeg kao ‘Senjskog slavuja’ koji će izvesti pjesmu omiljenog izvođača Vinka Coce te Mateja Presnaca, tamburaša iz Valpova koji je očarao žiri svojom nevjerojatnom brzinom sviranja na tamburici. Vjekoslav Vostrel dobio je različite komentare žirija i dok je Maju uspio naježiti, Davor je priznao da njega nije dotaknuo. Hoće li sada uspjeti izazvati jednake emocije kod žirija, ostaje nam za vidjeti.
Pas Bongo nakon nastupa na audiciji postao je prava atrakcija, a posebno je iznenađen bio žiri nakon što im je vlasnica Ivanka Španić pokazala kako njezin ljubimac zna čitati. Ana Perišić na letećem obruču oduševila je žiri svojim vještinama, a u polufinalu ispričat će priču u liku Snjeguljice. Elizabeta Rudman branit će boje street workouta te još jedanput pokazati koliko je snage i vještine potrebno za ovu vrstu sporta. Beograđanin Emir Samardžić je utjerao strah u kosti Maji na svom audicijskom nastupu kada je izveo hipnozu kokoši, a u polufinalnoj emisiji showa Supertalent, hipnotizer Emir, ide korak dalje.

Foto: Press