fbpx

Premijerno: Cabaret – Koncert za žlice i gitaru

Zagreb…

Koncert za žlice i gitaru – Autorski projekt Nikole Nedića i Maria Joveva

Koncert za žlice i gitaruŽlice i gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma.
Autorski projekt Nikole Nedića i Maria Joveva nastao je na temelju njihovoga ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora žlice i gitaruRade Šerbedžije.
Tekstove i glazbu koja se u predstavi izvodi, napisali su Nikola Nedić i Mario Jovev. Nakon ispita, koji je izveden na sveučilišnom kampusu, predstavu su igrali kao kabaret po riječkim klubovima, a četiri izvedbe odigrali su i u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci u sklopu božićnih koncerata.
Zagrebačka premijera u produkciji Teatar EXIT i Kazališta Ulysses održat će se u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) 13. veljače, u 21.00 sat, a publika će ju u slobodnoj prodaji moći pogledati u 19.00 sati.
Ulaznice za izvedbu 13. veljače u 19.00 sati dostupne su na blagajni Teatra EXIT (lica 208), na www.ulaznice.hr ili sat vremena prije početka predstave u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1).

Cabaret – Koncert za žlice i gitaru
Mentori: Rade Šerbedžija i Lenka Udovički
Igraju: Nikola Nedić i Mario Jovev
Produkcija: Teatar EXIT i Kazalište Ulysses

Foto: Press – A. Saška Mutić