fbpx

Četvrta sezona serije Preljub od 1. lipnja malim ekranima

Na HRT…

Godine 2015. serija Preljub osvojila je Zlatni globus za najbolju dramsku seriju

PreljubHrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 1. lipnja na Prvom programu (HRT-HTV1) u večernjem terminu od 23.25 sati započinje s premijernim prikazivanjem četvrte sezone američke serije Preljub. Ova nagrađivana serija koja ponire u emocionalne i psihološke posljedice izvanbračne veze do sada je osvojila 6 uglednih nagrada uz još 21 nominaciju.
Godine 2015. osvojila je Zlatni globus za najbolju dramsku seriju, Ruth Wilson Preljubnagrađena je Zlatnim globusom za najbolju glavnu žensku ulogu, a Dominic West bio je nominiran za najbolju glavnu mušku ulogu.
Godinu dana kasnije Maura Tierney osvojila je Zlatni globus za najbolju sporednu žensku ulogu, a iste je godine bila nominirana i za Primetime Emmy. Dominic West osvojio je i dvije nagrade Satellite (godišnja nagrada International Press Academy koja se dodjeljuje u Los Angelesu), a nominirane su bile i Ruth Wilson i Maura Tierney.
U prvoj epizodi serije Preljub Noah (Dominic West) se s mukom prilagođava novom životu nakon selidbe u Los Angeles kako bi bio bliže djeci. Pokušava se približiti nadarenom, ali problematičnom učeniku pod strogom paskom ravnatelja škole. Helen napokon otkrije uzrok svoje anksioznosti, ali snađe je nova katastrofa.
Uloge: Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney, Joshua Jackson, Catalina Sandino, Omar Metwally, Julia Goldani Telles, Jadon Sand, Sanaa Lathan
Seriju Preljub je odabrala Martina Rajšek.

Foto: Press