fbpx

Ciferšlus u Zagrebu: Nova dimenzija zabave

Program Ciferšlus…

CiferšlusZagreb dobiva novu dimenziju zabave koja će vas oduševiti. Novi koncept program Ciferšlus osvježenje je koje će zasigurno zaintrigirati mnoge od nas. Prvo izdanje ovog zanimljivog programa očekuje nas u petak, 10. svibnja u zagrebačkoj Laubi.
Ciferšlus je spoj umjetnosti i glazbe nastao u radionici mladih kreatora zagrebačke zabave scene čija su događanja rasprodana do posljednjeg mjesta. Na prvom plesnjaku mladi hrvatski umjetnik Kristian Kožul izložit će djela kojima se u kratkom roku nametnuo kulturnoj javnosti. Oni koji nisu imali prilike upoznati njegove eksponate, na Ciferšlusu će ih doživjeti u novoj dimenziji, u sinergiji s glazbom i plesom.
CiferšlusPurple Disco Machine prvo je glazbeno ime uz čije ćemo hitove plesati u Laubi. Ovaj renomirani njemački DJ Tino Piontek simpatije publike diljem svijeta osvojio je hitom My House koji ga je lansirao na sam vrh brojnih glazbenih ljestvica u svijetu. Peti je najprodavaniji glazbenik na Beatportu u 2018. godini, njegov album BBC Radio 1 je proglasio za “The hottest record in the world”. Status omiljenog novog imena potvrdio je prvim albumom Soulmatic koji je preslušan više od 42 milijuna puta. Sjajan niz nastavio je nevjerojatnom uspješnicom Dished koji je proglašen najboljim glazbenim dance uratkom 2018. godine. Ovaj svestrani glazbenik trenutno radi na novom albumu, a u novom Ciferšlus konceptu zabave, u Hrvatskoj će nastupiti po prvi put.

Foto: Press