fbpx

“Conchita Wurst je širila jednu smirenu i nježnu energiju!”

Ekskluzivno…

Pjevačica Martina Majerle upoznala je Conchitu Wurst

Conchita WurstTom Neuwirth iz Austrije je nastupio kao svoj drag queen alter ego Conchita Wurst i s baladom ‘Rise Like a Phoenix’ je pobijedio na Eurosongu u Danskoj. Martina Majerle kao prateći vokal pjevala je sa Sergejem Ćetkovićem iz Crne Gore. Martina je tamo upoznala Conchitu, koja je svojim nastupom i pojavom privukla veliku pozornost javnosti.
– Meni je njezina pjesma još na prvo slušanje ostavila snažan dojam tako da sam se naježila. Conchita se nije često pojavljivala iz garderobe, a mediji su pratili svaki njezin korak – priča Martina. Dodaje kako Conchita uistinu divno pjeva.
– Prebacuje emociju što nije svima lako – istaknula je. Conchita je bila, kaže Martina, potpuno smirena kad su ju proglasili pobjednicom.
– Cijelo vrijeme je širila jednu smirenu i staloženu energiju. Nekako nježnu. Mislim da se to uklapalo u kontekst cijele njezine priče i pojave. Tako da je do kraja ostala vjerna tome, ali potresenost se na njoj nakon pobjede ipak mogla vidjeti. U svakom slučaju uživala sam u njezinom nastupu i po meni je brada bila odlična zamisao da se prezentira cijela njezina priča i kontekst pjesme. Pjesma ima poruku – ispričala je Martina.

Foto: Privatni album