fbpx

VIDEO: Martina Majerle nova glazbena zvijezda!

Martina MajerleMartina Majerle predstavila je novi ljetni singl “Kalimba de Luna“, obradu istoimene pjesme Tonyja Esposita iz 1984. godine.
Martina, rođena Opatijka, nova je hrvatska glazbena zvijezda koja je svoju glazbenu karijeru započela u riječkim ”Putokazima” da bi kasnije postala vokalistica u ambijentalnom elektro-pop sastavu ”Atmospheric”.

Godine 2009., zajedno sa grupom ”Quartissimo”, predstavljala je Sloveniju na Eurosongu na kojem je kao back-vokalistica dosad sudjelovala čak pet puta. U Martininoj dosadašnjoj karijeri back-vokalistice svakako se ističe i nastup sa Terezom Kesovijom u pariškoj dvorani Olympia kao i brojni nastupi sa velikim hrvatskim i regionalnim zvijezdama kao što su Oliver Dragojević, Severina, Zdravko Čolić, Tony Cetinski, Nina Badrić, Massimo Savić i mnogi drugi.
Njen novi singl za hrvatsko tržište nastao je u suradnji sa Mr. B.-jem, poznatim riječkim producentom Brankom Berkovićem koji je dugo boravio i radio u Palma de Mallorci i koji je uvidio Martinin veliki potencijal. Rezultat te suradnje upravo je ‘‘Kalimba de luna’‘, singl koji velikom brzinom osvaja top ljestvice, a već je uvršten i kao HIT DANA na radijskim postajama diljem Hrvatske i regije.

Poslušajte pjesmu:

[vsw id=”ZA0VMyksuzk” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]