fbpx

Za Dan državnosti: Emisija Lijepom našom gostuje u Ninu

Hrvatska…

HRT-ova zabavno-glazbena emisija Lijepom našom na Dan državnosti gostuje u Ninu

Branko Uvodić, Dan državnostiHrvatska radiotelevizija i ove će godine posebnim izdanjem popularne zabavno-glazbene emisije Lijepom našom obilježiti Dan državnosti Republike Hrvatske. Emisija će se emitirati iz Nina, a nastupit će brojne klape, tamburaši i vokalni solisti koji će pjesmom slaviti neovisnost i ljepote Lijepe Naše. Među izvođačima su Đani Stipaničev, klapa Condura, Vlado Garić, klapa Bunari, Iva Ajduković, Marko Škugor, klapa Libar iz Privlake, Ivan Martić Ivica, klapa Skradinke, Marko Pecotić, klapa Niko, Đani Maršan, klapa Bibinje, tamburaški sastav Fijaker, Mate Bulić, klapa Munita iz Zadra, Mladen Grdović, Stjepan Jeršek Štef, Četiri tenora te Tomislav Bralić i klapa Intrade.
Branko UvodićU emisiji će među ostalima biti izvedene skladbe Ninu grade svih Hrvata, Kalelarga, Croatio, svak te htio, Kome bi šumilo more moje sinje, U boj, u boj, Domu mom, Dalmacija od kamena, Croatio iz duše te ljubim, Bože čuvaj Hrvatsku i brojne druge. Urednik i voditelj je Branko Uvodić, producent Zdravko Sandrin, a redatelj Vladimir Koščević.
Posebno izdanje emisije Lijepom našom iz Nina na rasporedu je na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u nedjelju 25. lipnja 2017. godine s početkom u 21.10 sati. Emisija je dostupna i na računalima, mobitelima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press – Krasnodar Peršun za HRT