fbpx

Danijela Martinović novo zaštitno lice brenda EDURO

Svaka žena treba… PPZOO…, poručila je Danijela Martinović

EDURO

– Svaka žena treba… PPZOO… Prijateljicu, Pjesmu za “one” dane, Zagrljaj, Osmijeh i Ormar u koji sve stane! Dobar ormar najvažnija je sporedna stvar na svijetu… samo da se zna… Od donjeg rublja, preko svilenih bluza, nakita pa sve do šešira i kaputa… Sve na jednom mjestu. Iako zvuči nemoguće stvarno je moguće. Moja dugogodišnja želja se ispunila kada je u moj dom ušao ON i riješio da ostane…ugradbeni ormar EDURO. To je luksuz koji je dostupan i koji pripada svakome… vjerujte mi! – na svoj poseban način objasnila je Danijela Martinović odakle Eduro i ona zajedno u priči.

- Svaka žena treba... PPZOO... Prijateljicu, Pjesmu za "one" dane, Zagrljaj, Osmijeh i Ormar u koji sve stane! Dobar ormar najvažnija je sporedna stvar na svijetu... samo da se zna... Od donjeg rublja, preko svilenih bluza, nakita pa sve do šešira i kaputa... Sve na jednom mjestu. Iako zvuči nemoguće stvarno je moguće. Moja dugogodišnja želja se ispunila kada je u moj dom ušao ON i riješio da ostane...ugradbeni ormar EDURO. To je luksuz koji je dostupan i koji pripada svakome... vjerujte mi! - na svoj poseban način objasnila je Danijela Martinović odakle Eduro i ona zajedno u priči.

Najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara i namještaja po mjeri vrhunske kvalitete – EDURO, otvorio je vrata nove poslovnice u Zagrebu, na Radničkoj cesti 1a. Kao novo zaštitno lice brenda s 23 godine iskustva pojavljuje se glazbenica i spisateljica Danijela Martinović.
Otvorenje su podržali i brojni prijatelji EDURA: Petar Grašo, Viktorija Rađa, Iva Radić, Mirjana Mikulec, Goran Bogdan, Jole, Hana Huljić, Domenica, Tomaž Kavčić, Jure Tomič te brojni drugi.

Domenica

Vrhunska kvaliteta proizvoda ono je zbog čega se kupci već 23 godine vraćaju u EDURO, što ih ujedno čini najvećim proizvođačem namještaja po mjeri u Hrvatskoj. Također EDURO je vodeća tvrtka u proizvodnji ugradbenih ormara s kliznim vratima, a koji su osim po kvaliteti izrade, posebno poznati po kliznim sistemima koje su sami razvili, i koji imaju 10-godišnje jamstvo, što najbolje govori o čvrstoći i dugotrajnosti proizvoda. Kupcima se nudi i velik izbor materijala, boja profila i razne opreme za ormare. Ujedno se radi o hrvatskom proizvodu s obzirom na to da su ormari proizvedeni u EDURO tvornici koja se nalazi u Velikoj Gorici. Vlasnici su ‘Superbrand’ i ‘Qudal’ medalje za kvalitetu proizvoda, a posebno su ponosni na nagradu ‘BestBuy Award’ koju dodjeljuju kupci za proizvod s najboljim omjerom kvalitete i cijene na tržištu. Ove godine EDURO je uz svoje poslovnice u Splitu i Zadru, otvorio i nove salone u Zagrebu i Rijeci. Isto tako osluškujući sugestije kupaca EDURO je proširio svoj asortiman na kuhinje, sklopive krevete, sjedeće garniture, fotelje, stolove, stolice, podnice i madrace, te tako kupcima omogućio opremanje stambenog prostora na jednom mjestu.

Foto: Press