fbpx

Davis Cup trofej stigao u Muzej za umjetnost i obrt

Zagreb…

Suradnjom Hrvatskog teniskog saveza i Muzeja za umjetnost i obrt Davis Cup trofej će se moći razgledati sve do studenog 2019. 

Davis CupVeliki pokal, trofej Davis Cup, za 2018. godinu, koji su po drugi puta u povijesti osvojili hrvatski tenisači, danas je iz Londona iz sjedišta ITF-a (International Tennis Federation), stigao u Zagreb u Muzej za umjetnost i obrt. Svi posjetitelji muzeja i ljubitelji sporta Davis Cup trofej ili popularnu salataru moći će razgledati od 21. prosinca 2018. godine. Pokal će biti izložen u atriju Muzeja za umjetnost i obrt.
Današnjem preuzimanju Davis Cup trofeja Davis Cupnazočili su izvršni direktor HTS-a Marin Galić, stručna suradnica HTS-a Suzana Knežević, ravnatelj Muzeja za umjetnost i obrt Miroslav Gašparović, voditeljica odjela marketinga i PR-a MUO, mr.sc Vesna Jurić Bulatović, te stručni muzejski tim tehničara.
Suradnjom Hrvatskog teniskog saveza i Muzeja za umjetnost i obrt trofej će biti izložen i moći će se razgledati sve do studenog 2019. godine.
Kao što je poznato, pokal Davis Cupa bio je izložen prvi puta prije trinaest godina u Muzeju za umjetnosti i obrt, točnije 2005. godine kada ga je razgledalo više desetaka tisuća posjetitelja.

Foto: Press – Vedran Benović, MUO