fbpx

Davor Dretar Drele – Novo pojačanje: Bit će puno smijeha!

Lifestyle…

Kad već dođeš čovjeku u kuću običaj je da mu se ništa ne donese, da se sve pojede i popije i daš mu nekoliko bolnih opaski o uređenju doma, kaže Davor Dretar Drele

Davor Dretar Drele– Iznimno se radujem. Vjerujem da ću se dobro snaći. Biti dio ekipe IN magazina je apsolutno izazov za mene, tu su sve mladi i silno talentirani ljudi, a ja ću se, eto, pokušati tu nekako potruditi približiti njima. Bit će puno smijeha, u svim smjerovima i na svačiji račun. Ono što mogu sigurno jamčiti je da će biti super zabavno – izjavio je Davor Dretar Drele ususret prvoj emisiji.
Od sljedećeg tjedna u lifestyle magazinu ‘IN magazin‘ kao nositelja dvije rubrike gledat ćemo Davora Dretara Dreleta. Osim što nas svake nedjelje zabavlja svojim transformacijama u zabavnom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, od sada ćemo gledati redovito i u IN magazinu. Naime, Drele će svakoga utorka biti gost neke poznate zvijezde, a osim rubrike ‘Zvjezdani dom’ bit će zaslužan i za emotivne trenutke koje petkom donosi rubrika ‘Iznenađenja’.
U rubrici ‘Zvjezdani dom’ Davor Dretar Drele će razgovarati s brojnim poznatim osobama, i to unutar njihova četiri zida. Pri tome će mu uvelike doprinijeti brojan poznanstva i činjenica da je 20 godina na javnoj sceni.
– Pokušat ćemo uvijek da to bude gledateljima zanimljivo. Smislio sam dva do tri zvjezdana izazova. Kad već dođeš čovjeku u kuću običaj je da mu se ništa ne donese, da se sve pojede i popije i daš mu nekoliko bolnih opaski o uređenju doma – rekao je Davor Dretar Drele.
Jedan planinar izrazio je želju upoznati glumca Vedrana Mlikotu koji je bio član ekspedicije ‘Vlaji na Himalaji’, a upravo će ga Drele iznenaditi s ovim susretom. Kako je prošlo ovo iznenađenje gledatelji imaju priliku pogledati u petak 27.travnja, a što sve poznati voditelj i komičar donosi sa svojom energijom u emisiju Nove TV saznajte već danas u intervjuu u IN magazinu od 17.25 sati.

Foto: Press