fbpx

Domagoj Vida: Lovren i ja ćemo biti najglasniji navijači

Vatreni…

Reprezentativni branič Domagoj Vida podijelio je svoje dojmove iz Cardiffa, gdje su Wales i Hrvatska odigrali neriješenih 1:1.
– Izgubili smo dva boda, možda malo i zbog pogreške suca – mislim da je njihov igrač udario i loptu i Matea, što je za mene prekršaj, a bez te greške ne bi nam postigli pogodak – no nažalost nema VAR-a i idemo dalje. Imamo još utakmicu protiv Slovačke kod kuće i nadam se da ćemo proći na Europsko prvenstvo te obradovati svoje navijače – rekao je Domagoj Vida.
– Kontrolirali smo utakmicu, nisu nam toliko ni pritiskali zadnju liniju. Naposljetku smo mi bili spori, oni su nam zatvarali dubinska proigravanja i nismo mogli stvoriti pravu priliku. Nismo bili dovoljno konkretni i podjela bodova je ipak zaslužena. Ne treba nas to obeshrabriti. Samo da se nitko ne ozlijedi u klubovima, zdravlje je najvažnije i treba doći spreman na zadnje okupljanje. Kovačiću i Modriću želimo što brži oporavak. Najviše mi je žao nepotrebnog žutog kartona, nisam vidio igrača koji mi je dolazio. Doduše, moglo je biti i gore, da sam ga slučajno udario u glavu bio bi i crveni karton. Izbornik će naći najbolje rješenje, dostojno će nas zamijeniti. Ne treba brinuti. Nećemo gledati bod u Rijeci, idemo na pobjedu i dat ćemo svoj maksimum. Nas dvojica ćemo biti najglasniji navijači – zaključio je Domagoj Vida.

Kvalifikacije za EP 2020., Skupina E:
1. Hrvatska 14 (7)
2. Mađarska 12 (7)
3. Slovačka 10 (6)
4. Wales 8 (6)
5. Azerbajdžan 1 (6)

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez