Donatas Sabeckis novi je igrač Cibone
By redakcija On 23 srp., 2019 At 02:31 PM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

Donatas Sabeckis– Znam za Cibonu još od vremena Dražena Petrovića. Bio sam i u Zagrebu i zaista je lijep grad. Nadam se da ću kao igrač pomoći svojoj ekipi da osvoji hrvatsko prvenstvo i da dođemo do Final Foura ABA lige, a samim time i da ćemo dobrim igrama privući navijače i puniti dvoranu. Nadam se također da ću pomoći svakom svom suigraču da pokaže svoje najbolje strane. Kao razigravač bi volio uključiti sve igrače, da razvijemo svoj stil i tako jačamo kemiju u momčadi. Čuo sam samo dobre stvari o Ciboni i uzbuđen sam što ću biti dio ovog kluba – rekao je Donatas Sabeckis.
Donatas Sabecki, 26-godišnji Litavac, rođen u Kaunasu, može igrati na poziciji razigravača i beka šutera. Prošlu je sezonu započeo u Žalgirisu, za kojeg je igrao Euroligu i Litavsku Prvu ligu, u kojoj je bio prvi asistent lige za 2017. i 2018. godinu. Iz Žalgirisa je otišao na posudbu u bundesligaški Ludwigsburg. Donatas Sabeckis potpisao je vjernost Ciboni na dvije godine.
– Vjerujemo da smo doveli ”kapitalca”. Donatas je igrač euroligaškog potencijala. Presudno je bilo to što ima prepoznatljivost litavskih igrača- igru u oba smjera i zna igrati organiziranu, pravu europsku košarku. Još smo u pregovorima s dosta igrača i na putu smo da složimo momčad do početka priprema – rekao je direktor Cibone Domagoj Čavlović.

Foto: Press – KK Cibona

comment closed