fbpx

Druga sezona kriminalističke serije Crna lista

Nova TV…

Druga sezona serije Crna lista donosi nove intrigantne slučajeve briljantnog bivšeg kriminalca

Crna listaNagrađivana kriminalistička serija Crna lista koja se vrti oko tajanstvenog međunarodnog kriminalca koji se predaje FBI-u i nudi im pomoć u lovu na zločince koje je dosad štitio stiže na Doma TV od srijede, 23. rujna s napetom drugom sezonom.
Desetljećima je bivši vladin agent Raymond Red Reddington jedan od najtraženijih bjegunaca s popisa FBI-a. Zato što je sklapao sumnjive poslove za kriminalce diljem svijeta, mnogi su ga nazivali Vratarom Zločina. U prvoj se sezoni predao FBI-u iz samo njemu poznatih razloga, a sada FBI radi za njega dok on identificira crnolistaše iz svih krugova i profesija: političare, mafijaše, špijune i međunarodne teroriste. On će pomoći da ih se sve uhvati uz uvjet da Elizabeth Keen nastavi raditi s njim kao njegova partnerica. Red će naučiti Liz da razmišlja poput kriminalca i vidi širu sliku, željela to ona ili ne. Serija je od početka emitiranja bila ovjenčana mnogim nagradama. Tako je 2014. g. za Zlatni globus nominiran James Spader u kategoriji najboljega glumca, a serija i gotovo svake godine osvoji i poneki Emmy.
Druga sezona donosi nove intrigantne slučajeve briljantnog bivšeg kriminalca. Dok Berlin vrbuje neuhvatljivog lovca na glave da nađe Reda, Red je zapanjen kad shvati da je meta netko iz njegove prošlosti. Dok Coopera pritišću da se vrati na posao, Liz pokušava zaboraviti svoj neuspjeli brak. FBI-eva ekipa traži crnolistaša koji krade organe bogatih i moćnih dok su još živi, a nakon velike izdaje Red dovodi u sumnju lojalnost osoba koje su mu najbliže.
Od srijede, 23. rujna Crna lista na Doma TV-u!

Foto: Press