Ljetni diskont kulture – socijalna samoposluga Zagreb!
Piše: redakcija On 1 srp., 2015 At 04:55 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

CeKaTe…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Socijalna samoposluga Zagreb

Zagreb Ex tempore, socijalna samoposluga

socijalna samoposlugaCentar za kulturu Trešnjevka, četvrtu godinu za redom, trudi se skratiti dane do početka godišnjih odmora i odlazaka na more, ili kod rođaka na selo, ili jednostavno do zagrebačkog Jaruna. Od polovice lipnja do polovice srpnja u CeKaTe-u, za sve zagrebčane i goste, pripremili su ‘Ljetni diskont kulture‘ s više od 70 različitih programa.
U Parku Stara Trešnjevka možete poslušati zanimljive koncerete, pogledati filmove, rekreirati se, igrati nogomet uz zmajsku pivovaru, putovati s poznatim putopiscima, u atriju centra zaplešite pod zvijezdama, izazovite prijatelje na okršaju u kvizivima znanja, bez i jedne kune razmijeniti ‘Milo za drago’. Ljetni diskont kulture završava 17. srpnja s promocijom knjige ‘Papazjanija’, autora  I. Filajdića, koji će papazjaniju i skuhati.
Ove godine, po prvi put, Ljetni diskont kulture povezuje se sa Socijalnom samoposlugom.
Za sve programe, njih više od 70 ne morate kupiti kartu da biste uživali u programu, ali umjesto karte bilo bi dobro da kupite i donesete sve što nedostaje socijalnoj samoposluzi, a to je brašno, šečer, ulje, riža, konzerve… Sve što se donese će biti predano socijalnoj samoposluzi Zagreb.
Za čitavo vrijeme trajanja Diskonta, svakim radnim danom od 10,00 – 20,00 sati, u CeKaTe možete donositi nekvarljive namirnice ( brašno, ulje, rižu… ) i osnovne higijenske potrepštine za zagrebačku Socijanu samoposlugu.
Vama nije puno, a nekome je nužno… HVALA!
Više na cekate.hr ili 3027 411 ili 091 38 11 777

Foto: Press

comment closed