Ljetni diskont kulture – socijalna samoposluga Zagreb!

CeKaTe…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Socijalna samoposluga Zagreb

Zagreb Ex tempore, socijalna samoposluga

socijalna samoposlugaCentar za kulturu Trešnjevka, četvrtu godinu za redom, trudi se skratiti dane do početka godišnjih odmora i odlazaka na more, ili kod rođaka na selo, ili jednostavno do zagrebačkog Jaruna. Od polovice lipnja do polovice srpnja u CeKaTe-u, za sve zagrebčane i goste, pripremili su ‘Ljetni diskont kulture‘ s više od 70 različitih programa.
U Parku Stara Trešnjevka možete poslušati zanimljive koncerete, pogledati filmove, rekreirati se, igrati nogomet uz zmajsku pivovaru, putovati s poznatim putopiscima, u atriju centra zaplešite pod zvijezdama, izazovite prijatelje na okršaju u kvizivima znanja, bez i jedne kune razmijeniti ‘Milo za drago’. Ljetni diskont kulture završava 17. srpnja s promocijom knjige ‘Papazjanija’, autora  I. Filajdića, koji će papazjaniju i skuhati.
Ove godine, po prvi put, Ljetni diskont kulture povezuje se sa Socijalnom samoposlugom.
Za sve programe, njih više od 70 ne morate kupiti kartu da biste uživali u programu, ali umjesto karte bilo bi dobro da kupite i donesete sve što nedostaje socijalnoj samoposluzi, a to je brašno, šečer, ulje, riža, konzerve… Sve što se donese će biti predano socijalnoj samoposluzi Zagreb.
Za čitavo vrijeme trajanja Diskonta, svakim radnim danom od 10,00 – 20,00 sati, u CeKaTe možete donositi nekvarljive namirnice ( brašno, ulje, rižu… ) i osnovne higijenske potrepštine za zagrebačku Socijanu samoposlugu.
Vama nije puno, a nekome je nužno… HVALA!
Više na cekate.hr ili 3027 411 ili 091 38 11 777

Foto: Press