fbpx

Zločinci u odijelima: Partnerstvo prevaranta i agenta

Doma TV…

Prva sezona hit serije Zločinci u odijelima od 2. siječnja premijerno na Doma TV-u!

Zločinci u odijelimaDoma TV od četvrtka, 2. siječnja 2020. godine premijerno prikazuje seriju Zločinci u odijelima koja u glavnim ulogama okuplja Matta Boomera, Tima DeKaya, Tiffani Thiessen i Willieja Garsona, a gledateljima donosi neobičnu priču o partnerstvu prevaranata i FBI agenata.
Serija Zločinci u odijelima donosi neočekivano partnerstvo prevaranta i agenta FBI-a koji su se godinama nadmudrivali. Priča započinje kada šarmantnog prevaranta Neala Caffreyja napokon uhvati njegov protivnik, vrhunski agent Peter Burke. Nakon što Neal pobjegne iz strogo čuvane kaznionice kako bi pronašao davno izgubljenu ljubav, Peter ga ponovno hvata. Umjesto povratka u kaznionicu iz koje bi mogao ponovno pokušati pobjeći, Neal predlaže alternativu: dobije li slobodu, pružit će FBI-u svoje znanje i pomoći im uhvatiti druge zloglasne i neuhvatljive kriminalce. Isprva nepovjerljiv, Peter ubrzo otkriva da Neal pruža uvid i intuiciju koje je nemoguće pronaći s prave strane zakona. Elizabeth, vrlo realna i inteligentna organizatorica zabava ujedno je i supruga FBI-eva agenta Petera Burkea, a Mozzie je Caffreyjev prijatelj koji nema nimalo povjerenja u FBI, ali zato duboko vjeruje u teorije zavjere. Uvijek oprezan, Mozzie pomno prati što se zbiva na ulici.
U prvoj sezoni serije Zločinci u odijelima, Agent FBI-a Peter Burke udružuje se s neočekivanim partnerom u potrazi za tajnovitim i opakim krivotvoriteljem znanim kao Dutchman. Nakon što se napredna tehnologija s važnim podacima ušije u dizajnersku haljinu, Neal i Peter moraju uroniti u svijet njujorškog tjedna mode i spriječiti međunarodnog kriminalca da je proda.

Foto: Press