fbpx

Teatar Exit s predstavom Balon na gostovanju u Ludensu

Koprivnica…

Nakon tri uspješne predstave ovogodišnjeg Ljeta u Ludensu, sljedeći u Atriju Doma mladih gostuje Teatar Exit s predstavom ‘Balon’

Medijski pokrovitelj Scena.hr

BalonProšle se subote, u Atriju Doma mladih, koprivničkoj publici predstavila Sara Renar svojim radiofonsko-scenskim projektom ‘Gdje povlačiš crtu?‘. Cjelokupni program bio je i svojevrsna pretpremijera projekta u kojem sudjeluju Sara Renar, Moskau i SKROZ, a kojim će predstaviti nova vinilna izdanja već ove jeseni. (Sara Renar, Moskau, SKROZ) Kako je namjera djelovanja Ludens teatra odgovaranje na potrebe zajednice, ne iznenađuje izlazak iz okvira te poticanje kazališne umjetnosti kakvu je publika mogla pogledati prošle subote.
Sedmo izdanje festivala Ljeto u Ludensu se nastavlja, a publika će već ove subote moći pogledati predstavu ‘Balon’ Teatra Exit. Početak je u 21:00 sati u Atriju Doma mladih.
Neka od najvećih imena hrvatskoga glumišta nastavljaju u Balonu već poznatu exitovsku tradiciju bravuroznoga glumačkog teatra u kojem do izražaja dolazi moć glumačke
transformacije. Balon je predstava o Glumcu – o iluziji koju on stvara i kojom putuje sve dok se ne susretne sa samim sobom, predstava o Glumčevu identitetu, o tome za koga i zašto on uopće igra svoju igru.
Ulaznice za predstavu mogu se kupiti u Šarenom Dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu te u uredu Ludens teatra (Doma mladih/1. kat).
Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 40,00 kuna.

Autorski tim predstave Balon:
Tekst: Mate Matišić
Režija: Mislav Brečić
Igraju: Krešimir Mikić, Vilim Matula, Ksenija Marinković / Branka Trlin, Ana Maras Harmander / Judita Franković
Dramaturgija: Tajana Gašparović
Koreografija: Irma Omerzo
Videoanimacija: Nemanja Nikolić
Kostimografija: Mirjana Zagorec
Autor glazbe: Stanko Kovačić
Dizajn tona: Lana Deban
Majstori rasvjete: Mislav Vinković i Tomislav Baotić
Glazbeni suradnik i majstor tona: Nebojša Paunković
Tehnička potpora: Miljenko Ričković

Foto: Press