fbpx

Pobjedu u drugoj emisiji TLZP All stars odnio Petreković

Petreković kao belgijska pjevačka zvijezda Stromae

Ova nedjelja donijela nam je niz glazbenih poslastica i nezaboravnih imitacija u zabavnom showu Tvoje lice zvuči poznato All stars. Pobjednik druge emisije showa je Mario Petreković te će Nova TV po njegovom odabiru deset tisuća kuna donirati humanitarnoj Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

Petreković

Petreković je pobjedu odnio sjajnom izvedbom pjesme Tous les memes belgijske pjevačke zvijezde Stromae i imitacijom zahtjevnog spota u kojem je Stromae glumio muškarca i ženu te je bio bogat izražajnim plesnim pokretima.

– Ovo je bilo fantastično. Ti si za mene prava zvijezda. Spot je pravo remek djelo. Oduševio si me – rekla mu je Indira.

– Zadatak je izvršen bez greške – pohvalila ga je Nives.

– Briljantan minimalistički pristup od kojeg si napravio atomsku bombu – oduševljen je bio Goran.

Petreković

Mario Roth u dvostrukoj je ulozi utjelovio senzualnu Shakiru i repera skupine Black Eyed Peas Will.I Ama s novim hitom Girl like me. Na pozornici smo ga gledali kao Shakiru, baš kao u spotu odjevenu u usku opravu za vježbanje, a na hologramu kao Will.I.Ama.

Damir Kedžo na jednu se večer pretvorio u lik Lettie Lutz, korpulentne bradate gospođe iz filma The Greatest Showman te je otpjevao pjesmu This is me.

Nakon što joj je u prvoj emisiji gljiva dodijelila Brunu Marsa, Maja Bajamić ovoga puta dobila je potpuno drugačiju ulogu. Utjelovila je Severinu i otpjevala pjesmu Mili moj.

Dašak osamdesetih u hitu You spin me right round, donijela nam je Ivana Mišerić utjelovivši Petera Jozzeppija Burnsa, ekscentričnog frontmena benda Dead or alive. Na pozornicu je izašla u ljubičastom ogrtaču i dočarala spot pjesme.

Prošlotjedni pobjednik Saša Lozar transformirao se u nezaboravnu Cher i otpjevao pjesmu I still haven’t found what I am looking for.

Dalibor Petko utjelovio je čak tri osobe – Sašu, Tina i Kedžu. Na rasplesanoj pozornici imali smo ga prilike vidjeti kao Sašu, a na ekranu kao Tina i Kedžu. A Katarina Baban utjelovila je Petra Grašu s dobro poznatom pjesmom Tko nam brani.

Foto: Press