GNK Dinamo jedini hrvatski licencirani klub u Football Manageru!
By redakcija On 2 stu., 2017 At 01:41 PM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

GNK Dinamo– Izuzetno mi je zadovoljstvo obavijestiti vas kako je GNK Dinamo dogovorio suradnju sa SEGA-om i Sports Interactiveom te time postao jedini hrvatski licencirani klub u Football Manageru! Na taj način GNK Dinamo jedan je od rijetkih klubova u ovom djelu Europe čija će se klupska obilježja i fotografije nogometaša pronaći u službenom izdanju Football Manager 2018, nastavku najpopularnije menadžerske nogometne simulacije na svijetu – piše u priopćenju GNK Dinamo.
Football Manager je jedan od najdugovječnijih nogometnih serijala u kojem možete probati svoje menadžerske sposobnosti te se okušati u vođenju nogometnog kluba a svake godine ga na mobilnim uređajima i računalima igra milijunska vojska vjernih pratitelja.
– Upravo zbog vjernih pratitelja, ali i velikog broja Dinamovih navijača koji su fanovi te igre, odlučili smo se napraviti iskorak u ovom području – poručuje GNK Dinamo.
Podsjetimo kako GNK Dinamo već surađuje s Konamijem (licenciranje kluba u Pro Evolution Socceru) pa je suradnjom sa SEGA-om i Sports Interactivom potvrdio svoju poziciju regionalnog lidera kada je u pitanju orijentiranost prema novim tehnologijama i mlađim navijačima koji su najveći igrači računalni igara.

Foto: Press

comment closed