fbpx

Igor Mešin: Napokon igram negativca što mi je dodatni izazov

U epizodnim ulogama u Dar Mar Igor Mešin i Borko Perić

– Nakon godina voditeljskog posla, a po novome i člana žirija, vraćam se malo i u dramski program Nove TV u seriji ‘Dar Mar’. Izuzetno me veseli rad na ovoj novoj seriji, što zbog lika kojeg tumačim što zbog kolega s kojima radim. Atmosfera na setu je odlična, zabavna, profesionalna. Napokon igram negativca što mi je dodatni izazov. Županu županije u kojoj se nalazi Dizmovo korupcija nije strani pojam kao ni zlouporaba položaja na kojem se nalazi. Voli se upletati u tuđe živote ako od toga ima koristi i to dovodi do mnogih problema i kompliciranih duhovitih situacija. Posebno su mu na zubu načelnik općine, s kojim ulazi u razne mutne dogovore, i šefica policijske stanice, koja mu želi stati na kraj, tako da sa Ksenijom Pajić i Enesom Vejzovićem dijelim ponajviše scena. No, cijela ekipa je izuzetno profesionalna i kolegijalna, od prekaljenih Milana Štrljića, Draška Zidara, Barbare Nole, Roberta Ugrina, Jana Kerekeša, Ane Begić i ostalih koji imaju utakmica u nogama, do onih mladih kao Fabijan Pavao Medvešek i Roko Sikavica s kojima se najviše viđam na setu. S nekima nisam radio dugo, a s nekima nikada, tako da je rad na seriji prava uživancija – rekao je Igor Mešin.
Igor Mešin

U epizodnoj ulozi Marka, Sekinog udvarača, ovaj tjedan u seriji Dar Mar vidjet ćemo glumca Borka Perića dok ćemo glumca Igora Mešina, osim u ulozi člana žirija showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’, od sada vidjeti i u popularnoj seriji Nove TV. Igora ćemo u humorističnoj seriji ‘Dar Mar’ vidjeti u ulozi župana. Naime, policajci mjesta Dizmovo dobiju obavijest da se njihova postaja ipak ukida što ih jako pogodi. Jure, načelnik općine Dizmovo, doznaje što se dogodilo i pomoć očekuje upravo kod župana kojeg tumači glumac Igor Mešin.
Igor Mešin

Kako će Seka razriješiti svoj susret s bivšim ljubavnikom, te hoće li župan spasiti postaju od zatvaranja, barem na neko vrijeme, saznat ćemo u novim nastavcima humoristične serije ‘Dar Mar’ na Novoj TV!

Foto: Press