fbpx

Inner Circle – Zločesti dečki reggaea stižu u Šibenik!

Šibenik…

Inner Circle“Zločesti dečki reggaea”, grupa Inner Circle, stiže na šibenski Changer festival krajem kolovoza, a da su jedan od najboljih glazbenih izbora ove godine dokazuju njihovi bezvremenski hitovi. Bend postoji već 50 godina te su kroz svoju glazbenu povijest koketirali s više žanrova, ne isključivo s reggaeom.
Njihova sjajna energija na koncertima dovela ih je do toga da ih mnogi hvale kako su jedan od najboljih reggae bendova na svijetu, koji Darko Rundekuspješno miješaju svoj stil s popom i rockom. Svirali su na najvećim pozornicama na svijetu zajedno s kolegama poput Eltona Johna, Vana Morrisona, Jimmyja Pagea i brojnih drugih.
Osim Inner Circlea, u Šibeniku će na Changer festivalu od 23. do 26. kolovoza nastupiti Darko Rundek s projektom “Apocalypso Now” te odlična Jessie Ware. Ovaj novi konferencijsko-glazbeni koncept, koji u Šibenik dovodi tehnološke, umjetničke i komunikacijske changere, najbolje opisuju tri riječi – multimedijalnost, inovativnost i promjena. Konferencijski dio Changera održat će se u povijesnoj šibenskoj vijećnici, dok će šibenska povijesna jezgra biti pretvorena u prostor svjetlosti i multimedije.

Foto: Press