fbpx

Iz Londona – Izravan prijenos: FIFA Best Awards

FIFA…

Ovogodišnji finalisti FIFA Best Awards su Cristiano Ronaldo (Portugal), Lionel Messi (Argentina) i Neymar (Brazil)

FIFA Best AwardsHrvatska radiotelevizija u ponedjeljak 23. listopada na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) s početkom u 20.30 izravno prenosi vrhunski svjetski sportski događaj – FIFA proglašenje najboljih svjetskih nogometaša FIFA Best Awards. Proglašenje se održava u Londonu, a gledatelji Hrvatske radiotelevizije moći će vidjeti najbolje iz svjetskoga nogometa na jednome mjestu. Komentator je HRT-ov sportski novinar i urednik Stjepan Balog.
Stjepan BalogFIFA bira najbolje u nekoliko kategorija: najboljega igrača, najbolju igračicu, najboljega trenera, idealnu momčad, najbolju trenericu i najljepši zgoditak, a dodjeljuje i nagradu za poštenu igru te nagradu za navijače. Najzanimljiviji će dio prijenosa biti proglašenje najboljega nogometaša, a ovogodišnji su finalisti Cristiano Ronaldo (Portugal), Lionel Messi (Argentina) i Neymar (Brazil). U konkurenciji za najboljega trenera odlučivat će se između dvojice Talijana i jednoga Francuza, odnosno Massimiliana Allegria i Antonia Contea te Zinedinea Zidana.
Osim na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) FIFA-ino proglašenje najboljih svjetskih nogometaša FIFA Best Awards moći će se pratiti i s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: FIFA, Press