fbpx

Počeo Kup Krešimir Ćosić: Cibona u polufinalu

Zadar…

Uvjerljivo najbolji u redovima KK Cibona bio je Ivan Novačić

KK Cibona– Izuzetna mi je čast da u ime Hrvatskog košarkaškog saveza mogu najaviti završnicu Kupa u Krešinom gradu i Krešinoj dvorani. Želja mi je da ovo bude fešta od košarke. Svim ekipama želim dobre igre, navijačima fer navijanje i nadam se da ćemo kroz ovih par dana uživati u košarci – rekao je Stojko Vranković. U zadarskoj dvorani Krešimir Ćosić održana je konferencija za medije kojoj su nazočili predsjednik HKS- a Stojko Vranković i treneri svih osam ekipa koje sudjeluju na završnici Kupa Krešimir Ćosić.
A košarkaši Cibone plasirali su se u polufinale Kupa Krešimira Ćosića nakon što su danas u četvrtfinalu završnog turnira u Zadru svladali Šibenku s rezultatom 106:93 (54:46).
Uvjerljivo najbolji u redovima KK Cibona bio je Ivan Novačić koji je za 26 minuta na parketu postigao 31 poen, uz 4 skoka, 2 asistencije i valorizaciju 30.
Najviše osvojenih Kupova do sada imaju Cibona i Cedevita koje su ga osvajale po 7 puta, Zadar ga je osvojio 6 puta, Split 5, a Zagreb 3 puta. Na završnici sudjeluju 3 kluba koja su osvajala trofej, Cibona ga je zadnji put osvojila 2013., Zadar 2007., a Split 2004. godine.

Foto: Press – KK Cibona