Maksim Mrvica rasprodao Lisinski, najavljen drugi koncert
By redakcija On 17 sij., 2019 At 09:11 AM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

Maksim Mrvica će izvesti i najpoznatije hitove s prethodnih 10 albuma, poput ‘Flight Of The Bumblebee’, ‘Exodus’, ‘The Godfather’ a sve uz pratnju benda s kojim dijeli svjetske pozornice

Maksim MrvicaKoliko publika željno očekuje virtuozne izvedbe jednog od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu – pijanista Maksima Mrvice – potvrđuje i rekordno brza prodaja prvog koncerta u dvorani Vatroslav Lisinski, zbog čega je objavljen i dodatni datum.
Nakon tri godine, Maksim Mrvica će tako u Zagrebu, osim 30. ožujka, na radost brojnih poklonika, svirati i drugu večer i to u nedjelju 31. ožujka 2019. godine.
Glazbeni virtuoz u Zagreb dovodi izvedbu Maksim Mrvicaprograma ‘New Silk Road’, koja je do sada redom rasprodala niz prestižnih dvorana diljem svijeta: Sydney, Seoul, Peking, Shanghai i mnoge druge. Koncert je dio velike svjetske turneje koja sadrži više od 60 koncerata na tri kontinenta, a kojom ujedno predstavlja i svoj novi album istoimenog naziva – ‘New Silk Road’. Domaća će publika tako u ožujku premijerno moći poslušati izvedbe uživo kompozicija iz poznatog baleta ‘Nutcracker”, All Of Me” od John Legenda, ‘Clocks’ od Coldplaya, ‘Game Of Thrones’ kao i ostale s posljednjeg albuma. Uz to Maksim Mrvica će izvesti i najpoznatije hitove s prethodnih 10 albuma, poput ‘Flight Of The Bumblebee’, ‘Exodus’, ‘The Godfather’ a sve uz pratnju benda s kojim dijeli svjetske pozornice.
Album ‘New Silk Road’ dostupan je i u Hrvatskoj, u izdanju Croatia Recordsa. Ulaznice su od danas u prodaji putem sustava Entrio.hr i Ulaznice.hr, njihovim prodajnim mjestima, te na blagajni dvorane Lisinski.
Prilika da uživo poslušate klavirskog virtuoza svjetske reputacije je uistinu rijetka, te događaj koji se ne propušta!

Foto: Press

comment closed