fbpx

Martin Kutnar i Step boys prvi finalisti showa Supertalent

Show…

Martin Kutnar osvojio je najveći broj glasova gledatelja pa je tako direktno ušao u finale

Martin KutnarPrva emisija showa Supertalent uživo iznjedrila je i prve finaliste showa – Martina Kutnara i plesnu skupinu Step boys. Martin Kutnar osvojio je najveći broj glasova gledatelja pa je tako direktno ušao u finale, a po glasovima gledatelja slijedili su plesna skupina Step boys i Nino Avdić, no žiri je odlučio da je točka koju žele gledati u finalu ona od mladih stepera Step boysa.
Martin Kutnar, dobitnik zlatnog gumba, apsolutno je opravdao svoju zlatnu ulaznicu u polufinale, a na glazbalima harmonici i čelu, izveo je mash up Ed Sheerana ‘Shape of you’ i ‘Sweet child of mine’ grupe Guns N’ Roses.
– Presretan sam da sam imao priliku stisnuti zlatni gumb. Oduševio si me opet. Ti si stvarno genijalac i za mene si apsolutni pobjednik. Želim jednog dana sjediti u Lisinskom i reći da sam mrvicu sudjelovao u tvom uspjehu – kazao mu je Janko, a Maja je odlučila potaknuti svoje kolege da mu kupe vlastiti instrument.
– Kupio si me svojom energijom koja me podsjeća na mene samu. Imaš taj zvjezdani moment. Ako netko zaslužuje te instrumente to si ti. Ne možeš svirati na tuđim. Moraš imati svoje – zaključila je Maja, a Martina mu je uspjela pronaći jednu zamjerku.
– Iznimno me fascinira tvoja karizmatičnost, osobnost i strast kojom prilaziš ovom poslu. Ti si muzičar jedne nove generacije, ovo je nešto što na velika vrata ulazi na svjetsku glazbenu scenu. Ipak, mrvicu si me razočarao jer si me na početku uveo u jedan izniman čaroban svijet i na trenutak sam mislila da će me emocije savladati i onda si me razbudio sa sirenama – rekla je Martina.
Step boysSteperima iz skupine Step boys za nastup Maja je poručila da je imala doživljaj kao da gleda nastup na Eurosongu te dodala ukoliko ju netko pozove da predstavlja Hrvatsku na Eurosongu, oni će, dodaje, plesati za nju.
– Ja nisam bila na Eurosongu, bila sam na Broadwayu ili West Hamu. Fascinira me vještina, ali i usklađenost. Vi ste apsolutno svjetska klasa! – nadovezala se Martina. Davor je kazao kako nikada ne bi živio u blizini njihove dvorane u kojoj vježbaju, ali da bi svakako kupio godišnju kartu za njihove nastupe, dok je Janko zaključio da su bili fantastični.

Foto: Press