fbpx

Natali Dizdar – Prvi samostalni koncert u KD Vatroslava Lisinskog

Zagreb…

Veliki slavljenički koncert Natali Dizdar & gosti

Natali DizdarGlazbenica Natali Dizdar iza koje je 15 godina uspješne karijere, ovog proljeća 12. svibnja 2018. u 20.00 sati, imat će svoj prvi samostalni koncert u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Za glazbene miljenike i vjerne slušatelje istančanog glazbenog ukusa, Natali Dizdar će u društvu svojih prijatelja, suradnika i ovog puta posebnih gostiju, izvesti jednu pravu glazbenu senzaciju. U proširenom sastavu svog benda i svojih dugogodišnjih suradnika – glazbenika, s osvježenim aranžmanima i zanimljivim gostima, održat će se koncert koji će obuhvatiti svaki segment impresivne karijere. Prelijepa Natali u svom dugogodišnjem radu zauzela je visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je u proteklih 15-tak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada. Mnogobrojni hitovi, poput: ‘Ne daj, ‘Zamijenit ću te gorim’, ‘Grijeh’, ‘Stranac’, ‘Stop’, ‘Nećeš me, zar ne’, i drugi obilježili su njen glazbeni put, a kontinuirana prisutnost u radijskom eteru i sceni samo je velika potvrda koliko je truda, timskog rada, talenta, znanja i vremena bilo potrebno za dobiti jedno tako veliko povjerenje.
– Pozivamo vjernu publiku, prijatelje, glazbene sladokusce, struku, medije, radijske urednike i slušatelje da nam se pridruže tu večer te obećajemo da će ostati u posebnom sjećanju. Svakako je dobro naglasiti i napomenuti da će se u društvu Natali Dizdar to isto večer na pozornici pridružiti suradnici, prijatelji i glazbenici s kojima Natali surađuje od samoga početka. Stoga ponosno najavljujemo gostovanje velikih glazbenika, autora, producenta poput gospodina Darka Rundeka, koji je napisao pjesmu za Natali ‘Mjesecu je dosadno’, Coca Mosquito, alfu i omegu popularnih Jinx a, producenta prva dva albuma, uključujući i ZKM, Dina Šarana frontmena, koji dolazi iz Sarajeva, autor najvećih hitova poput Grijeh, Stranac i Mjesto za jedno, Mjesto za dvoje, te popularni band Mayales – poručuju organizatori.

Foto: Press