Novi spot: Bow vs Plectrum sa Zagrebačkom filharmonijom
By redakcija On 17 sij., 2018 At 01:24 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Video…

Bow vs PlectrumNakon izvrsne 2017. godine u kojoj su odsvirali preko 50 koncerata na tri kontinenta, u 2018. godinu hrvatski proslavljeni duo Bow vs Plectrum kojeg čine Tihomir Hojsak na kontrabasu i Filip Novosel na tamburi kreću predstavljajući novi singl pod nazivom Balkanika. Skladba je to Tihomira Hojsaka s njihovog vrlo hvaljenog albuma Strings Only snimljenog u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom.
Spot je sniman u koprivničkom kraju na prepoznatljivim koprivničkim lokacijama i u općini Drnje, a realiziran je uz potporu grada Koprivnice i općine Drnje.
Više o spotu rekli su Novosel i Hojsak:
– Ponosni smo i sretni što smo uspjeli realizirati ovako veliki pothvat i snimiti spot u kojem, uz nas, ovaj puta sudjeluje i Zagrebačka filharmonija. Nakon prošlog spota za skladbu Mista Dance, koju smo snimali u Slavoniji, ovaj puta red je došao na Tihomirovu Podravinu – kazao je Novosel, a Hojsak dodao: Sretan sam što će slike i snimke Podravine obići svijet uz moju glazbu, a posebno bi se zahvalio i u moje i u Filipovo ime gradu Koprivnici i općini Drnje na potpori koju su nam pružili za snimanje ovog spota.

Foto: Screenshot YouTube

comment closed