fbpx

Novogodišnje kupanje na otoku vitalnosti 30. 12

Novogodišnje kupanje – hrabri idu na Lošinj

Zahvaljujući ugodnoj klimi hrabri već tradicionalno 30. prosinca sudjeluju u Novogodišnjem kupanju. Već 11 godina ovom pomalo neobičnom događanju rado se odazivaju otočani, ali i brojni gosti, pa tako stotinjak plivača zajedno točno u podne zapliva na malološinjskoj plaži Veli žal.

Pomoću vode koja nosi simboliku materije koja oživljuje vegetaciju, koja simbolizira dug život i besmrtnost preporodite vaše tijelo i um te se tako pripremite za ulazak u Novu 2023. godinu. Osim simbolike koji nosi voda, doček na ovom otoku vitalnosti može zaista pomoći vašem zdravlju zbog besprijekorno čistog mora i nezagađenog zraka te mnogim wellness centrima koji su tu smješteni.

Ovo može biti savršen doček 2023. godine za one kojima je standardan doček već postao rutina. Doživite ispijanje lošinjskog čaja, zdravica Novoj 2023. godini uz šampanjac, topli ogrtači, budno oko kamere i nezaboravan provod, sve to očekuje dovoljno hrabre, a ovih dana lošinjsko more mjeri 14˚C.

Ako ste Novu 2023. godinu odlučili dočekati upravo na Lošinju, 31. prosinca ujutro – Jutarnjim đirom na malološinjskom trgu nazdravlja se uz šampanjac za ispraćaj stare godine. Harmonika, šampanjac, zdravica gradonačelnice i dobro društvo dovoljan su razlog da se 31. prosinca uputi na glavni malološinjski trg. Sam doček organiziran je na Trgu Republike Hrvatske u Malom Lošinju gdje će se za ludu zabavu pobrinuti Neno Belan i Fiumensi.

Dođite, zaplivajte i pokažite svima zašto je LOŠINJ OTOK VITALNOSTI!

Pogledajte Božićno- novogodišnji program na Lošinju: https://bit.ly/visitlosinj_advent_losinj_2022

Foto:  Sandro Tariba i Arhiva Tzgml