fbpx

Savršen način za poželjeti novogodišnju želju i uploviti u 2020.

Trsatska gradina…

Godinu na izmaku na Trsatskoj gradini posjetitelji će ispratiti čak dva puta i uploviti u 2020.!

2020Stiglo je vrijeme za planiranje najluđe noći u godini! Advent na Gradini i ove godine nudi pregršt sadržaja za najmlađe, ali i one starije. Već je poznato kako se na Gradini Stara godina ispraća dva puta – jednom u podne i jednom ponoć što znači da veselja i zabave neće nedostajati!
Trsatska gradina ponovno će biti domaćin najveselijeg dočeka za najmlađe, a glazbeni program zagrijat će i najhladnije ručice. Za sve one koji nestrpljivo čekaju – program počinje već u 10.00 sati, a skriva i brojna iznenađenja. Interaktivna predstava za djecu „Klaunovska posla Rudija i Karmelina“ i Magic Show Andreja Škedela zasigurno će i ovoga puta oduševiti mališane. Nakon što u društvu vilenjaka svi zajedno odbroje sekunde do podna i dočekaju “kišu balona”, slijedi glazbeni program. Pozornicu će od 12.00 sati zauzeti solisti Kreativno – edukativnog centra „Glazbeni vrtuljak“ – Sara Astafović, Fran Barjaktarić, Tara Vidović i Carlo Božić, a pridružit će im se i Mirjam Andrejević, pobjednica ovogodišnjeg festivala RiSONGić.
Osim što će mališani uživati u programu na Gradini i u adventskom parku, moći će se okušati i u omiljenoj zimskoj aktivnosti – klizanju u Ice parku. Posljednjeg dana u godini klizalište će biti otvoreno od 10.00 do 22.00 sata, dok će 01.01. radno vrijeme biti od 12.00 do 23.00 sati.
Za one nešto starije sprema se odbrojavanje posljednjih sekundi 2019. godine s Kvarnerskim zaljevom na dlanu – savršen način za poželjeti novogodišnju želju i uploviti u 2020. Izvrsnu glazbenu podlogu u adventskom parku činit će nastup klape Nevera koja će spojem moderne glazbe te domaćeg, primorskog izričaja posjetitelje uvesti u Novu godinu.
Unutar zidina Trsatske gradine nastupa DJ Šošo – hrvatski guru lounge glazbe, koji se ponovno vraća na Gradinu podijeliti svoju strast prema glazbi i koji će se pobrinuti da rasplesana atmosfera bude dostojna najluđe noći u godini.
Veselimo se novoj 2020. u najčarobnijoj blagdanskoj bajci na vrhu grada!

Foto: Press