Otvorena izložba Igra sporta i umjetnosti
By redakcija On 7 velj., 2020 At 01:55 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

Izložba Igra sporta ostaje otvorena do 22. ožujka 2020.

Igra sportaJučer, 6. veljače u Domu hrvatskih likovnih umjetnika otvorena je izložba Igra sporta i umjetnosti, kojom se najavljuje stalni postav Hrvatskog športskog muzeja. Izložba je nastala u suradnji Hrvatskog športskog muzeja, Hrvatskog društva likovnih umjetnika i Akademije likovnih umjetnosti iz Zagreba, a predstavlja opsežan izložbeni projekt, koji postaje mjesto susreta sporta, obrazovanja, kulture i umjetnosti, koji kroz Igra sportadva dijela svjedočiti o povezanosti umjetnosti i sporta.
Na izložbi je predstavljen širok spektar izložaka – od muzejskih, koji spajaju tragove povijesti i pričaju priču o razvoju sporta, do umjetničkih djela koja komentiraju, opisuju osobna iskustva i govore o spoju mogućnosti različitih kreativnih igara sporta i umjetnosti.
Tijekom trajanja izložbe, svake srijede u 17.30, organizirat će se stručno vodstvo kroz izložbu. Okupljanje za vodstvo je ispred Galerije Bačva Doma hrvatskih likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma 16, Zagreb. Vodstva su besplatna uz predočenje ulaznice.
Izložba ostaje otvorena do 22. ožujka 2020.

Foto: Press – Juraj Vuglač

comment closed