fbpx

Petar Grašo poseban je gost Zadar Basketball Tournamenta

Zadar…

Petar Grašo, sestra Buga, Zoran Grašo– Zadar je grad koji volim gotovo jednako kao i moj Split te me jako raduje da ću biti dio ove lijepe priče koja je još i vezana uz moj omiljeni sport – košarku. Vjerujem da ćemo se dobro zabaviti – rekao je glazbenik Petar Grašo.
Jedan od najpoznatijih regionalnih glazbenika Petar Grašo poseban je gost Zadar Basketball Tournamenta. Turnir koji se održava od 20. do 23. rujna 2018. godine u dvorani Krešimir Ćosić ugostit će šest vrhunskih košarkaških momčadi. Između uzbudljivih košarkaških dvoboja, sudionici turnira opustit će se na gala večeri na kojoj će nastupiti i splitski glazbenik.
Fenerovi centar Jan Vesely i trener Željko Obradović, menadžer Bayern Munchena i bivši njemački reprezentativac Marko Pešić, Maccabijevi trener Neven Spahija i menadžer Nikola Vujčić neke su od košarkaških zvijezda koje će uživati u hitovima Godine prolaze, Moje zlato, Ako te pitaju i brojnim drugima iz Grašine bogate karijere. Grašo je veliki ljubitelj košarke, a ljubav prem tom sportu naslijedio je od oca Zorana, inače bivšeg igrača KK Split i košarkaškog trenera. Grašo se i sam dugo bavio košarkom, a nije propustio ni prošlogodišnje izdanje prestižnog zadarskog turnira kojeg je pratio sa zetom Leonom Radoševićem, koji će ove godine na turniru i zaigrati u dresu Bayern Munchena.
Zadar Basketball Tournament i u svom petom izdanju najavljuje spektakularnu košarku. Na njemu sudjeluju Fenerbahce, CSKA Moskva, Maccabi Tel Aviv, Olimpia Milano, Bayern Munchen i kineski Liaoning Flying Leopards. Turnir svake godine privlači sve veću pažnju domaće i međunarodne javnosti i struke. Nastupi vrhunskih momčadi, bogat popratni program i televizijski prijenos u brojne europske zemlje potvrda je sportske i organizacijske kvalitete turnira.

Foto: Press